Resmi şimdi ekledim, destek için teşekkürlerMesajınızı kontrol edin. Resim eklenmemiş.
Resmi şimdi ekledim, destek için teşekkürlerMesajınızı kontrol edin. Resim eklenmemiş.
cihazda hangi yazılımın yüklü olduğunu bilmeden size nasıl güncel yazılım verebilirim.Resmi şimdi ekledim, destek için teşekkürler
cihazdaki sorun nedir. Ne yazılımı istiyorsunuz.Telefunken 17mb230 yazilimina ihtiyacim var .yardimci olurmusunuz
Cihazında en son sürüm yüklü.sayın ustalarım yeni yazılım mevcutmudur blu tv çalışmıyor exxen tv yükleyemiyorum Google eski sürümde kaldı lütfen yardımcı olun
Teşekkür ederim ustam hızlı dönüşünüz ve yardımlarınız içinCihazında en son sürüm yüklü.
Blutv gibi PORTALların çalışmaması lisans kaynaklı.Teşekkür ederim ustam hızlı dönüşünüz ve yardımlarınız için
Blutv gibi PORTALların çalışmaması lisans kaynaklı.
Vestel efendi lisanslama yapana kadar kullanamazsınız.
Bu yüzden Kaliteli panel + Android box diye boşa demiyo
Çok teşekkür ederim ustamBlutv gibi PORTALların çalışmaması lisans kaynaklı.
Vestel efendi lisanslama yapana kadar kullanamazsınız.
Bu yüzden Kaliteli panel + Android box diye boşa demiyoruz.
cihazdaki sorun nedir. Ne yazılımı istiyorsunuz.
Bunları belirtmeden size nasıl yardımcı olalım.
Telefunken d55u551n1cwi televizyon aciliyor 45 sn Sonra kapaniyor üzerinde vestel 17mb230 anakart var yazilim ile düzelebilir die düsündügümden uygun yazilim taleb ediyorumBu konunun 1.mesajinda ne yapmanız gerektiğini açıkça yazıyor.
Gerekli bilgileri paylaşırsanız yardımcı oluruz.
Cihaz aciliyor yaklasik 45 sn Sonra kapaniyor. Bunun yazilim kaynakli Oldugunu düsündügüm icin usb ile yazilim yükleyebilirsem düzelebilir kaanatindeyim üzerinde vestel 17mb230 anakart var
Telefunken d55u551n1cwi televizyon aciliyor 45 sn Sonra kapaniyor üzerinde vestel 17mb230 anakart var yazilim ile düzelebilir die düsündügümden uygun yazilim taleb ediyorum
Bu Kader zor mu bir yazilim göndermek tv calismiyor anakart numarasini yadim hala ne istiyorsun anlamadim be kardesimcihazdaki sorun nedir. Ne yazılımı istiyorsunuz.
Bunları belirtmeden size nasıl yardımcı olalım.!
Saat gecenin 01:30 zu, gönüllü olarak yardımcı oluyor herkes sevgili yılmaz, kimsenin bir şey istediği yok, yazılımları buradan alıp telegramda satıyorlar yöneticiler de bu yüzden kart ve seri numarasına göre veriyorlar yazılımı ,verirken de elbette soruyorlar "neden istiyorsun" diye ,belki ufak oynama ile tv düzelecek,yazılıma gerek de olmayacak.Bu Kader zor mu bir yazilim göndermek tv calismiyor anakart numarasini yadim hala ne istiyorsun anlamadim be kardesim
Bende sitede yaptiginiz yardimve destekleri gördügüm icin katildim,derdime derman olursuniz diye .mesajlari yazmakta Bile zorlaniyorum kimle nasil iletisime gecegimimi tesadüfi birsekilde yaziyorum ,ne saticiyim, nede tamirci Varsa cözümü derman ariyorum,Saat gecenin 01:30 zu, gönüllü olarak yardımcı oluyor herkes sevgili yılmaz, kimsenin bir şey istediği yok, yazılımları buradan alıp telegramda satıyorlar yöneticiler de bu yüzden kart ve seri numarasına göre veriyorlar yazılımı ,verirken de elbette soruyorlar "neden istiyorsun" diye ,belki ufak oynama ile tv düzelecek,yazılıma gerek de olmayacak.
Bir de MB230 yazılımı ,umarım ellerinde vardır.
Anladım , fakat daha ilk başta seri numarasını verirken " tv açılıp kapanıyor, sıkıntımız bu" dese idin belki daha çabuk çözüme ulaşılabilirdi ,konunun ilk mesajında belirtiliyor bütün bunlar , neyse uzatmanın anlamı yok çözüm olduktan sonra "Allah razı olsun" denmesi bize yetiyor, yani bizim istediğimiz bu 3 kelimeBende sitede yaptiginiz yardimve destekleri gördügüm icin katildim,derdime derman olursuniz diye .mesajlari yazmakta Bile zorlaniyorum kimle nasil iletisime gecegimimi tesadüfi birsekilde yaziyorum ,ne saticiyim, nede tamirci Varsa cözümü derman ariyorum,
Telefunken 17mb230 yazilimina ihtiyacim var .yardimci olurmusunuz
Yurtdışı üretim tv yazılımı maalesef yok saat 01:30 Emredici ve hesap sorucu yazınız nedeniyle uzaklaştırıldınız. Burası nöbetçi eczane veya acil servis değil soru sorulmasının nedeni yanlışlığı önlemek içindir.Bu Kader zor mu bir yazilim göndermek tv calismiyor anakart numarasini yadim hala ne istiyorsun anlamadim be kardesim