Konunun ilk mesajını okuyun.Yazılım güncellemesi yapmak istiyorum lütfen yardımcı olurmuşsunuz netfliks ve YouTube açılmıyor
YAPMANIZ GEREKENLERMerhabalar, Vestel televizyonumdan netflix kullanamıyorum. Yazılımsal bir sorundan kaynaklandığını düşünüyorum. Müşteri hizmetleri ürünümün garantisi dolduğu için yazılım paylaşmıyor. TV bilgilerim: MB 130 v.3.62.35
Hata Kodu tvq-pb-101 (8.1)
(((Forumda yeni olduğum için nasıl yardım istemem gerektiğini bilmeden bu şekilde yazmışım, kuralları yeni okudum. Şuan TVnin bulunduğu evde olmadığımdan en kısa zamanda TV'nin arkasını çekip yükleyeceğim. Şimdilik çok özür diliyorum. TV cahili olduğum için doğru başlığa yazıp yazmadığıma da emin olamıyorum. Bir hatam var ise bilgilendirirseniz çok sevinirim)))
tv şuan çalışıyor mu.?"Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!"
Firmware indirebilmem için ne yapmam gerekli ?
"Mb211 Carbon V.0.69.12.0" bu dosya ile güncelleme yapmaya çalıştığımda %96 'da takılı kaldı her hangi bir hata yok. Hdmi girişi ile hala görüntü aktarıyor. Kartın versiyonu V0 menüden de kontrol yapmıştım.
Yazılımı bildirim olarak gönderdim.merhaba televizyonum regal 49R7020U yüklü versiyon resmi ektedir. en güncel versiyon yazılımını yönlendirebilirmisiniz.
Telefon yazılımları bulunmuyor. Ayrıca herhangi bir resim görünmüyor.
telefondan youtubeye bağlanmıyor yazılım için tarafa link verebilirmisiniz.