D
doğan can sezer
Yeni Üye
- 22 Ara 2023
- 5
- 31
Yazılım için bildirim çanını kontrol edin.
yok yanı youtube sorunu nasıl gözebiliriz peki ??Hayır.
Logo sürekli döngü içerisinde mi?
Tv maalesef açılışta vestel logosunda kalıyor, vestel servisinden yazılım talep ettim fakat ücret mukabilinde yardımcı olabileceklerini söylediler buda bir hayli canımı sıktı, genel merkezlerine konuyu yazılı bir şekilde ilettim fakat dönüş olmadı. Konuya hakim siz değerli üstadlardan yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.
aynı durum bende de var yazılımı benlede paylaşır mısınYazılım için bildirim çanını kontrol edin.
Logo sürekli döngü içerisinde mi?
Bir defa gelip gidiyor mu?
Bir defa gelip gidiyosa sonrasında ses var mı?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. Sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecektir sonucu yazın.
Tv maalesef açılışta vestel logosunda kalıyor, vestel servisinden yazılım talep ettim fakat ücret mukabilinde yardımcı olabileceklerini söylediler buda bir hayli canımı sıktı, genel merkezlerine konuyu yazılı bir şekilde ilettim fakat dönüş olmadı. Konuya hakim siz değerli üstadlardan yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.
By_Trol ustam, logo sabit öylece kalıyor, enerjiyi kesip tekrar verirsek defalarca denemenin neticesinde çok nadir açılıyor.
Konunun ilk mesajını okuyun.aynı durum bende de var yazılımı benlede paylaşır mısın