Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Ö Çevrimdışı

Özdenözden

Yeni Üye
23 Ara 2023
11
47
IMG_20231209_181647.jpg

Tv maalesef açılışta vestel logosunda kalıyor, vestel servisinden yazılım talep ettim fakat ücret mukabilinde yardımcı olabileceklerini söylediler buda bir hayli canımı sıktı, genel merkezlerine konuyu yazılı bir şekilde ilettim fakat dönüş olmadı. Konuya hakim siz değerli üstadlardan yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,909
IMG_20231209_181647.jpg

Tv maalesef açılışta vestel logosunda kalıyor, vestel servisinden yazılım talep ettim fakat ücret mukabilinde yardımcı olabileceklerini söylediler buda bir hayli canımı sıktı, genel merkezlerine konuyu yazılı bir şekilde ilettim fakat dönüş olmadı. Konuya hakim siz değerli üstadlardan yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.
Logo sürekli döngü içerisinde mi?
Bir defa gelip gidiyor mu?
Bir defa gelip gidiyosa sonrasında ses var mı?

Ö Çevrimdışı

Özdenözden

Yeni Üye
23 Ara 2023
11
47
IMG_20231209_181647.jpg

Logo sürekli döngü içerisinde mi?
Bir defa gelip gidiyor mu?
Bir defa gelip gidiyosa sonrasında ses var mı?

By_Trol ustam, logo sabit öylece kalıyor, enerjiyi kesip tekrar verirsek defalarca denemenin neticesinde çok nadir açılıyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,909
IMG_20231209_181647.jpg

By_Trol ustam, logo sabit öylece kalıyor, enerjiyi kesip tekrar verirsek defalarca denemenin neticesinde çok nadir açılıyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. Sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecektir sonucu yazın.

Ö Çevrimdışı

Özdenözden

Yeni Üye
23 Ara 2023
11
47
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. Sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecektir sonucu yazın.
By_Trol ustam, ihtiyar Anne ve Baba' ma ait bir televizyon idi talimatları dikkatlice okudum elimde en küçük 16gb flash bellek olmasına rağmen denemeye değer deyip bir koşu gittim dediklerinzi uyguladım sanırım yükleme başarısız oldu, tv nin yükleme esnasındaki hızlı yanıp sönen kırmızı ışığının durumu 10dkk boyunca değişiklik göstermedi fişi çekmek zorunda kaldım fakat ne enterasandırki tekrar taktığımda cihaz açıldı. Şuan çalışır durumda 4gb bir flash bellek edinir edinmez tekrar yükleme yapıp sonucu paylaşacağım.

Not; Anne ve Babam yaşa bağlı olarak evden çok çıkamadıkları için tek eylenceleri televizyonlarıydı, size nasıl dua ettiklerini tahmin bile edemezsiniz. Bende bu karşılıksız bilgi tecrübe ve paylaşımınız için sonsuz teşekkür ederim.

Saygılarımla

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,909
By_Trol ustam, ihtiyar Anne ve Baba' ma ait bir televizyon idi talimatları dikkatlice okudum elimde en küçük 16gb flash bellek olmasına rağmen denemeye değer deyip bir koşu gittim dediklerinzi uyguladım sanırım yükleme başarısız oldu, tv nin yükleme esnasındaki hızlı yanıp sönen kırmızı ışığının durumu 10dkk boyunca değişiklik göstermedi fişi çekmek zorunda kaldım fakat ne enterasandırki tekrar taktığımda cihaz açıldı. Şuan çalışır durumda 4gb bir flash bellek edinir edinmez tekrar yükleme yapıp sonucu paylaşacağım.

Not; Anne ve Babam yaşa bağlı olarak evden çok çıkamadıkları için tek eylenceleri televizyonlarıydı, size nasıl dua ettiklerini tahmin bile edemezsiniz. Bende bu karşılıksız bilgi tecrübe ve paylaşımınız için sonsuz teşekkür ederim.

Saygılarımla
Rica ederim. 🙏 Anne ve babaya selamlar. Tv yazılımın ön yükleme boot kısmını yüklemiştir. Size kötü bir haberim var forumda anlamsız nicklere izin vermiyoruz profilinize ait bölüme girip kişisel detaylar seçeneğinden değiştir seçip kendinize uygun bir nick talebinde bulunun.

S Çevrimdışı

Simge52

Yeni Üye
10 Ocak 2021
46
53
22"Vestel
Arıza TV açıyor Vestel yazıyor ve raster de kalıyor resim yok kumanda işlev görmüyordu 17mb82 kurtarma yazılımı yükledim kumanda işlev yapmaya başladı görüntü yok ledler yanıyor yardımcı olursanız sevinirim ustalarım versiyon farkı olan yazılımları denemek lazım varsa elinizde

22"Vestel
Arıza TV açıyor Vestel yazıyor ve kalıyor resim yok kumanda işlev görmüyordu 17mb82 kurtarma yazılımı yükledim kumanda işlev yapmaya başladı görüntü yok led,ler yanıyor yardımcı olursanız sevinirim ustalarım versiyon farkı olan yazılımları denemek lazım varsa elinizde

Geri
Üst Alt