Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yeu tube çalışmıyor. Güncelleme istiyorum sn. ilgili..

MB 82 diye yanlış yazmışım. Dogru olan fotoğraftadır Teşekkürler..
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasında yer almaktadır. Hatırladığım kadarıyla bu yazılımla TV kablolu bağlantısı (Ethernet) devre dışı kalır ve yalnızca kablosuz bağlantı ile internete bağlanabilirsiniz. Sonucu mutlaka bildirin.

S Çevrimdışı

snellman

Yeni Üye
11 Tem 2023
5
33
merhabalar, hayırlı günler

O da en güncel sürüme sahip.

Yanıtlara mesajların sağ alt köşesinden tepki bırakabilirseniz çok mutlu oluruz.
slowfood slowfood,

merhaba hayırlı günler

"phoenix v.1.3.7 svn 219268" model tv de "tv uyuşmazlığı" hatası almaktayım. Araştırdığıma göre HDCP ile alakalıymış ve bu tv de "HDCP Status NOK" yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Acil yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhabalar, hayırlı günler

merhaba hayırlı günler

"phoenix v.1.3.7 svn 219268" model tv de "tv uyuşmazlığı" hatası almaktayım. Araştırdığıma göre HDCP ile alakalıymış ve bu tv de "HDCP Status NOK" yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? ACİL YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ

slowfood slowfood,

merhaba hayırlı günler

"phoenix v.1.3.7 svn 219268" model tv de "tv uyuşmazlığı" hatası almaktayım. Araştırdığıma göre HDCP ile alakalıymış ve bu tv de "HDCP Status NOK" yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? ACİL YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ
Problemi anlayamadım. TV' nin etiket bilgilerini görsel olarak ekleyin. TV uyuşmazlığı hatası nasıl bir donanım ile ilgili? Bir de tamamı büyük harfle yazdığınız mesajlarınızı lütfen küçük harf ile düzenleyiniz.

S Çevrimdışı

snellman

Yeni Üye
11 Tem 2023
5
33
bu
Problemi anlayamadım. TV' nin etiket bilgilerini görsel olarak ekleyin. TV uyuşmazlığı hatası nasıl bir donanım ile ilgili? Bir de tamamı büyük harfle yazdığınız mesajlarınızı lütfen küçük harf ile düzenleyiniz.
buyrun

WhatsApp-Image-2023-07-11-at-15.45.34.jpg
WhatsApp-Image-2023-07-11-at-15.45.36.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Şu konuda yaşadığınız problemle ilgili yazışmalar olmuş. Anladığım kadarıyla digiturk cihazı ile ilgili problem;

TV' nin arka etiketini okunaklı şekilde GÖRSEL olarak paylaşın. Uygun full yazılım varsa paylaşacağım. Onunla çözülmeyecek olursa kuvvetle muhtemel anakart MB82s olduğu için HDCP sürüm gerekliliklerini karşılamıyor olabilir.

S Çevrimdışı

snellman

Yeni Üye
11 Tem 2023
5
33
Şu konuda yaşadığınız problemle ilgili yazışmalar olmuş. Anladığım kadarıyla digiturk cihazı ile ilgili problem;

TV' nin arka etiketini okunaklı şekilde GÖRSEL olarak paylaşın. Uygun full yazılım varsa paylaşacağım. Onunla çözülmeyecek olursa kuvvetle muhtemel anakart MB82s olduğu için HDCP sürüm gerekliliklerini karşılamıyor olabilir.
ben de sizin dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum. Çaresi nedir acaba?
WhatsApp-Image-2023-07-11-at-15.56.156cb01271e2769030.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bu arada S snellman;

By_Trol By_Trol Ustamızın aynı konuda paylaştığı aşağıdaki mesajlar mevcut. Buradaki yazılımları TEK TEK olacak şekilde bir deneyin.

Yazılımlar
Kullanıcılar için gizli metin: snellman

Kullanıcılar için gizli metin: snellman

Yazılımları zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine her ikisinide kopyalayın.
Tv nin usb portuna takın.
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt usb operations satırına inip OK tuşuna basın.
3-5 Saniyede yazılım yüklenecektir .
Tv kapatılıp geri çalıştırın
Çalıştıktan sonra ilk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapın. :ok
Olmadı ise yazılımları tek tek deneyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasında yer almaktadır. Hatırladığım kadarıyla bu yazılımla TV kablolu bağlantısı (Ethernet) devre dışı kalır ve yalnızca kablosuz bağlantı ile internete bağlanabilirsiniz. Sonucu mutlaka bildirin.
Benim arşivimdeki yazılım ise sorunsuz. :ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yeu tube çalışmıyor. Güncelleme istiyorum sn. ilgili..

MB 82 diye yanlış yazmışım. Doğru olan fotoğraftadır İlginize çok Teşekkür ederim.

Benim arşivimdeki yazılım ise sorunsuz. :ok
Ustamdan teyit alındı. Ethernet problemi yok bilginize. Bu arada yazılım yükleme sonucunu nedir?

Geri
Üst Alt