Evet usta baska sitede baskasına ait seri nosuyla attım sanırım açılmadı bi türlü ok tusu basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sönüyor dakikalar bekliyorum gelmiyor ekranFull yazılım atma kurallarına uyarak yapıyorsunuz değil mi https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/
Başkasına ait seri nolu bir full yazılım mı yüklüyorsunuz ben mi yanlış anladım eğer öyleyse açamamanız çok normalEvet usta baska sitede baskasına ait seri nosuyla attım sanırım açılmadı bi türlü ok tusu basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sönüyor dakikalar bekliyorum gelmiyor ekran
Uyumsuz marka model (aynı olsa bile farklı olabiliyor donanımlar), seriye (panele, anakarta uyumlu olan) has yazılımı denemiş olmanız tv nizi kaba tabirle çökertmiştir.baska sitede baskasına ait seri nosuyla attım sanırım açılmadı bi türlü
Bulduğunuz her yazılımı yüklemeniz doğru değil özellikle full yazılım tv nin barkod bilgisine göre yüklenir. Barkod resmi paylaşın.Evet usta baska sitede baskasına ait seri nosuyla attım sanırım açılmadı bi türlü ok tusu basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sönüyor dakikalar bekliyorum gelmiyor ekran
Admin arkadas benim seri noya ait yazılım verdi ama açılmadı acaba nerede hata yapıyorum 3 tane flash var hepsini denedim olmadıBaşkasına ait seri nolu bir full yazılım mı yüklüyorsunuz ben mi yanlış anladım eğer öyleyse açamamanız çok normal
Uyumsuz marka model (aynı olsa bile farklı olabiliyor donanımlar), seriye (panele, anakarta uyumlu olan) has yazılımı denemiş olmanız tv nizi kaba tabirle çökertmiştir.
hosbulduk ustam konuyu görmüş. Siz, sizin tv ye ait seri noyu paylaşın, ustalar sizin tv ye has yazılım için yardımcı olmaya çalışsınlar. F fikoloji TEKNOWEST
Bulduğunuz her yazılımı yüklemeniz doğru değil özellikle full yazılım tv nin barkod bilgisine göre yüklenir. Barkod resmi paylaşın.
Verilen yazılım içinde 4 tane dosya olmalı, dördü de rardan çıkmış olarak fat32 formatlanmış flaşın ana dizininde olmalıAdmin arkadas benim seri noya ait yazılım verdi ama açılmadı acaba nerede hata yapıyorum 3 tane flash var hepsini denedim olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rardan cıkarttım tv kapalıyken ok tusu na basılı fişi takıyorum kırmızı ışık hızlanıyor ama dakikalarca bekliyorum ekran gelmiyor bu işlem kaç dakika sürer tahminiVerilen yazılım içinde 4 tane dosya olmalı, dördü de rardan çıkmış olarak fat32 formatlanmış flaşın ana dizininde olmalı
Evet usta baska sitede baskasına ait seri nosuyla attım sanırım açılmadı bi türlü ok tusu basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sönüyor dakikalar bekliyorum gelmiyor ekran
Baska siteden aldım tv kapalı düzelmez mi bu sorun ustaBaşkasına seri no'ya ait yazılım yüklenir mi hocam, hiç uyarı falan yok muydu?
Baska siteden aldım tv kapalı düzelmez mi bu sorun usta
Usta çözülürmü bu kaç saattir tv kapalı ne yapmam lazımÖnceki mesajlarinizdan birinde winrar li dosyadan bahsetmissiniz,bütün yazilim dosyalari rar dan cikarilmis halde olacak düzeltmedinizse eger.
Burada admin verdi yazılımı dediklerini yapıyorum kırmızı ısık devamlı yanıp sönüyor ekran gelmiyor bu işlem kaç dakika sürüyor tahminiKendi TV'nizin full yazılımı yükleyince düzelir hocam.
TV nin arkasında bide yanında usb var arkasına mı takayımBaşkasına seri no'ya ait yazılım yüklenir mi hocam, hiç uyarı falan yok muydu?
Ekleme: Sizinkiyse tamam. İşlem 5 dk kadar sürer. Arkadaki dik USB girişinden takın.