Vestel kırmızı ışık sorunu

A Çevrimdışı

ankesmer

Yeni Üye
14 Ocak 2019
49
40
Arkadaslar vestel mb 120 full yazılım atamıyorum kırmızı ısık yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor lütfen yardımcı olurmusunuz saygılar

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Evet usta baska sitede baskasına ait seri nosuyla attım sanırım açılmadı bi türlü ok tusu basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sönüyor dakikalar bekliyorum gelmiyor ekran
Başkasına ait seri nolu bir full yazılım mı yüklüyorsunuz ben mi yanlış anladım eğer öyleyse açamamanız çok normal

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
baska sitede baskasına ait seri nosuyla attım sanırım açılmadı bi türlü
Uyumsuz marka model (aynı olsa bile farklı olabiliyor donanımlar), seriye (panele, anakarta uyumlu olan) has yazılımı denemiş olmanız tv nizi kaba tabirle çökertmiştir.

hosbulduk hosbulduk ustam konuyu görmüş. Siz, sizin tv ye ait seri noyu paylaşın, ustalar sizin tv ye has yazılım için yardımcı olmaya çalışsınlar. F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Evet usta baska sitede baskasına ait seri nosuyla attım sanırım açılmadı bi türlü ok tusu basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sönüyor dakikalar bekliyorum gelmiyor ekran
Bulduğunuz her yazılımı yüklemeniz doğru değil özellikle full yazılım tv nin barkod bilgisine göre yüklenir. Barkod resmi paylaşın.

A Çevrimdışı

ankesmer

Yeni Üye
14 Ocak 2019
49
40
Başkasına ait seri nolu bir full yazılım mı yüklüyorsunuz ben mi yanlış anladım eğer öyleyse açamamanız çok normal
Admin arkadas benim seri noya ait yazılım verdi ama açılmadı acaba nerede hata yapıyorum 3 tane flash var hepsini denedim olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uyumsuz marka model (aynı olsa bile farklı olabiliyor donanımlar), seriye (panele, anakarta uyumlu olan) has yazılımı denemiş olmanız tv nizi kaba tabirle çökertmiştir.

hosbulduk hosbulduk ustam konuyu görmüş. Siz, sizin tv ye ait seri noyu paylaşın, ustalar sizin tv ye has yazılım için yardımcı olmaya çalışsınlar. F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST

20200503_1559370a276db1407da835.jpg

Bulduğunuz her yazılımı yüklemeniz doğru değil özellikle full yazılım tv nin barkod bilgisine göre yüklenir. Barkod resmi paylaşın.

20200503_155937fcc29db847023da4.jpg

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Admin arkadas benim seri noya ait yazılım verdi ama açılmadı acaba nerede hata yapıyorum 3 tane flash var hepsini denedim olmadı

20200503_1559370a276db1407da835.jpg

20200503_155937fcc29db847023da4.jpg
Verilen yazılım içinde 4 tane dosya olmalı, dördü de rardan çıkmış olarak fat32 formatlanmış flaşın ana dizininde olmalı

A Çevrimdışı

ankesmer

Yeni Üye
14 Ocak 2019
49
40
Verilen yazılım içinde 4 tane dosya olmalı, dördü de rardan çıkmış olarak fat32 formatlanmış flaşın ana dizininde olmalı
Rardan cıkarttım tv kapalıyken ok tusu na basılı fişi takıyorum kırmızı ışık hızlanıyor ama dakikalarca bekliyorum ekran gelmiyor bu işlem kaç dakika sürer tahmini

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109

Başkasına seri no'ya ait yazılım yüklenir mi hocam, hiç uyarı falan yok muydu?

Ekleme: Sizinkiyse tamam. İşlem 5 dk kadar sürer. Arkadaki dik USB girişinden takın.

A Çevrimdışı

ankesmer

Yeni Üye
14 Ocak 2019
49
40
Isy
Önceki mesajlarinizdan birinde winrar li dosyadan bahsetmissiniz,bütün yazilim dosyalari rar dan cikarilmis halde olacak düzeltmedinizse eger.
Usta çözülürmü bu kaç saattir tv kapalı ne yapmam lazım

Kendi TV'nizin full yazılımı yükleyince düzelir hocam.
Burada admin verdi yazılımı dediklerini yapıyorum kırmızı ısık devamlı yanıp sönüyor ekran gelmiyor bu işlem kaç dakika sürüyor tahmini

T
Başkasına seri no'ya ait yazılım yüklenir mi hocam, hiç uyarı falan yok muydu?

Ekleme: Sizinkiyse tamam. İşlem 5 dk kadar sürer. Arkadaki dik USB girişinden takın.
TV nin arkasında bide yanında usb var arkasına mı takayım

Geri
Üst Alt