Vestel kırmızı ışık sorunu

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Rardan cıkarttım tv kapalıyken ok tusu na basılı fişi takıyorum kırmızı ışık hızlanıyor ama dakikalarca bekliyorum ekran gelmiyor bu işlem kaç dakika sürer tahmini
Başka bir sorun var gibi, yazılımı bizim ustalarımızdan almadığınız için bir şey diyemiyorum bende bu işlem 2 dakika içinde tamamlandı, flaş içeriğinin bir fotoğrafını paylaşır mısınız

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Admin arkadas benim seri noya ait yazılım verdi ama açılmadı acaba nerede hata yapıyorum 3 tane flash var hepsini denedim olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20200503_1559370a276db1407da835.jpg

Full yazılım link
?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
olmadı usta deniyorum fişi cekiyorum flashı takıyorum ok tusuna basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sonunce ok tusunu bırakıyorum 2 3 dakıka beklıyorum gene aynı kırmızı ısık yanıp sonuyor

Tv nizi servise de götürseniz linkini verdiğim yazılımı yükleyecek led seri bir şekilde yanıp sönmeye başladıktan sonra biraz fazla bekleyin. Yine de olmaz ise anakart değişmesi gerekir.

A Çevrimdışı

ankesmer

Yeni Üye
14 Ocak 2019
49
40
Ana kart değişmesi maliyetlimi olur yaklaşık kaç dakika bekleyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tv

Tv nizi servise de götürseniz linkini verdiğim yazılımı yükleyecek led seri bir şekilde yanıp sönmeye başladıktan sonra biraz fazla bekleyin. Yine de olmaz ise anakart değişmesi gerekir.
Anakart değişmesi maliyetlimi olur yaklaşık kaç dakika bekleyim usta

Geri
Üst Alt