Vestel kırmızı ışık sorunu

A Çevrimdışı

ankesmer

Yeni Üye
14 Ocak 2019
49
40
Boş flash bellek içerisinde zipten çıkartılan 4 Adet dosya olacak başka klasör vs olmayacak anakart fiyat bilgisini de yarın verebilirim.
Aynen 4 tane dosyayı flasha atıyorum sonra kumanda da ok tusu na basılıyken fişi takıyorum hızlı yanıp sonunce bırakıyorum bi hata varmı buraya kadar

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559
Benimde yazılım ilk çöktüğünde bir süre yazılım yüklemeyi yapmamıştım. Daha sonra flash bellek üzerindeki ışığını kontrol ettiğimde usb girişlerin bazılarında ışığın hiç yanmadigini birinde ise basta sadece elektrik alıp sonra ise durduğunu gözlemledim. Daha sonra USB girişine takıp flash tam oturduktan sonra bir tık geriye çekerek işlemleri yaptığımda ise yazılım almaya başladı. Belki böyle birşey olabilir. Şuan tüm USB girişleri tam oturtunca çalışıyor ama o zaman yazılım atamamistim. Belki bana denk gelmiştir. Ama denemeden zarar gelmez sanirim. Tabi ustalarımız daha iyi bilir.

A Çevrimdışı

ankesmer

Yeni Üye
14 Ocak 2019
49
40
Benimde yazılım ilk çöktüğünde bir süre yazılım yüklemeyi yapmamıştım. Daha sonra flash bellek üzerindeki ışığını kontrol ettiğimde usb girişlerin bazılarında ışığın hiç yanmadigini birinde ise basta sadece elektrik alıp sonra ise durduğunu gözlemledim. Daha sonra USB girişine takıp flash tam oturduktan sonra bir tık geriye çekerek işlemleri yaptığımda ise yazılım almaya başladı. Belki böyle birşey olabilir. Şuan tüm USB girişleri tam oturtunca çalışıyor ama o zaman yazılım atamamistim. Belki bana denk gelmiştir. Ama denemeden zarar gelmez sanirim. Tabi ustalarımız daha iyi bilir.
Bunuda deneyim bi usta

A Çevrimdışı

ankesmer

Yeni Üye
14 Ocak 2019
49
40
Yazılım atmaya çalışıyor musunuz. Direk takınca bende de gelmiyordu. Ben ışığı kapatip duvardan flash ışığının yansımasını takip ediyordum. Tabi o anda ok tuşuna basıp elektrik veriyorum. Kontrolü o şekilde yaptım.
Ok tusu na bastıktan 3 4 saniye sonra fişi takıyorum

Geri
Üst Alt