Vestel kırmızı ışık sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankesmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mb130_PM51.bin olan dosya ismini -----------------> mb130_PM51_connected.bin yapıp denermisin
Usta az önce servis geldi tvyi götürdü serviste yazılım deneyecekler olmazsa kart değişecekmiş garanti devam ediyormuş garanti kapsamına almaya çalısacaklarmıs

Evet usta sizce cok maliyet cıkarmı belki kart değişebilir dedi teknik servis garanti kapsamına almaya çalışacağız dedi
Yazdığım DM mesajı okurmusun. Farklı bir sebep nedeniyle ücret ödemeyeceksiniz.

Son düzenleme:
Barkod bilgisine göre tv MB120 Anakartlı
doğru ben ondaki dosyasının adını değiştrmeyi unututm Mb120 yapılacaktı :) copy patse zararları :)

doğru ben ondaki dosyasının adını değiştrmeyi unututm Mb120 yapılacaktı :) copy patse zararları :)
Yanlış yazılım mı verdim diye kendi kendimi suçladım. Tekrar kontrol ettim MB120 Anakart ?

Yanlış yazılım mı verdim diye kendi kendimi suçladım. Tekrar kontrol ettim MB120 Anakart ?
yazılım doğru abi mb130 larda yüklenmiyor problemindeki düzeltmeyi bazı mb120 lerde denedim ve aldı. ama benim hatam mb120 olarak düzeltmekti unutmuşum

bilemiyorum denemekten zarar gelmezdi
Servis yedek parca bekliyor daha nereye zarar verdiysem ?

15935542600437884210635360277913.jpg
Bendede resimdeki TV var kumandadan açma tuşuna basınca kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönüyor açılış logosu görünüp kapanıyor ve kırmızı ışık aralıksız yanıp sönmeye devam ediyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz

15935542600437884210635360277913.jpg
Bendede resimdeki TV var kumandadan açma tuşuna basınca kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönüyor açılış logosu görünüp kapanıyor ve kırmızı ışık aralıksız yanıp sönmeye devam ediyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz
Aşağıdaki konuya tvnin arkasındaki barkod fotoğrafını okunaklı çekip yayınlamalısın :ok

Geri
Üst Alt