Çevrimdışı Hakande9 Aktif Üye 28 Eyl 2020 223 32 13 Şub 2025 #113 teraspy' Alıntı: Çoklu, tekli ve tekli xxx ,hımm Sota haklı galiba, "klimayı kapatıp tekli yap ve dene bakalım" desem Genişletmek için tıkla ... Hangi teklide yapacağım cihaz multideymis ikinci el almıştım bunu saçma sapan bi klima sıcak ayarda fana müdahale edememek acayip bi durum
teraspy' Alıntı: Çoklu, tekli ve tekli xxx ,hımm Sota haklı galiba, "klimayı kapatıp tekli yap ve dene bakalım" desem Genişletmek için tıkla ... Hangi teklide yapacağım cihaz multideymis ikinci el almıştım bunu saçma sapan bi klima sıcak ayarda fana müdahale edememek acayip bi durum
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 23,102 65 13 Şub 2025 #114 Hakande9' Alıntı: Hangi teklide yapacağım cihaz multideymis ikinci el almıştım bunu saçma sapan bi klima sıcak ayarda fana müdahale edememek acayip bi durum Genişletmek için tıkla ... Ben de zaten emin olmadığım için "dene bakalım" demiştim Sota ne dersin
Hakande9' Alıntı: Hangi teklide yapacağım cihaz multideymis ikinci el almıştım bunu saçma sapan bi klima sıcak ayarda fana müdahale edememek acayip bi durum Genişletmek için tıkla ... Ben de zaten emin olmadığım için "dene bakalım" demiştim Sota ne dersin