masumyeksan
Yeni Üye
- 22 Ara 2018
- 20
- 36
sn : 7720210600092 buna tv ye vewd ve netflix nasıl yüklerim
yardımcı olurmusunuz
yardımcı olurmusunuz
Şehir dışındayım heran cep internetim pcden kopabilir,birden çıkışım görürsen sebebi budur ,dedikten sonra sorayım ...sn : 7720210600092 buna tv ye vewd ve netflix nasıl yüklerim
yardımcı olurmusunuz
Bilgisayar win 10 64 bit. Telneti aktif ettim. Tv'nin IP sini aldım. Yok bağlanmıyor. Uyduya bağlanıyor.Olmaz, ama önce toolbox ile aktif edeceksin, sonra cmd ile gireceksin,unutma.tollbox açıp tv ipsini yazıp telnet seç,sonra cmd kullan
Rica ederim,Armv7 sendekide ,tamam ama acele etme köye geldim su taşmış komşular sigortayı kapatmışlar,haber verdiler ama gelmişken birkaç gün de kalırım,eve döndüğümde birkaç tane Arm derlerim usbde çalışan ;) en azından sende denersin,tek başına zor oluyor,birde digiulama dener,sanırım ikinizin tv aynı model.Nihayet sayeniz de oldu. Teşekkürler. İşlemci ARM
/vendor # cat /proc/cpuinfo
processor : 0 ( processor 1,2,3'deki değerler de aynı)
model name : ARMv7 Processor rev 1 (v7l)
BogoMIPS : 4972.74
Features : swp half thumb fastmult vfp edsp neon vfpv3 tls vfpv4 idiva idivt
CPU implementer : 0x41
CPU architecture: 7
CPU variant : 0x0
CPU part : 0xc0d
CPU revision : 1
Hardware : monaco
Revision : 0020
Serial : 0000000000000000
o
Rica ederim,Armv7 sendekide ,tamam ama acele etme köye geldim su taşmış komşular sigortayı kapatmışlar,haber verdiler ama gelmişken birkaç gün de kalırım,eve döndüğümde birkaç tane Arm derlerim usbde çalışan ;) en azından sende denersin,tek başına zor oluyor,birde digiulama dener,sanırım ikinizin tv aynı model.
Neydi kart numarası seninkinin?
cd vendor
Aaa, kusura bakma ya,ben emekli tabii ,.. iyi geceler ,ben buraya yazayım hangi komut karşılıklarını istiyorum,ona göre yarın toptan cevap verirsin...Onları yarın akşam deneyeyim. Geç oldu. İyi geceler. Sabah işe gitmek var.
cat /proc/cpuinfo
# cd proc <----önce bu komut
ardından:
# ls
# cd bin <----önce bu komut
ardından:
# ls
# cd vendor <----önce bu komut
ardından:
# ls