Bir ürünün sn numarası değişirmi hex dosyasındanNo, I don't think so now.
Because no stimulant and no negative or positive return :confused:
Şehir dışındayım heran cep internetim pcden kopabilir,birden çıkışım görürsen sebebi budur ,dedikten sonra sorayım ...
ben sn : 7720210600092 numaradan pek tvyi anlamıyorum,burada seri no değilde tv kart nosunu verirsen ,yönlendirme yapabilirim sevgili masumyeksan
MBxx kart,menü+4725 ile tvnin üstte görünür kart numarası
,
Eeee,20 dakikada yazılım atılır televizyona sevgili masumyeksan ,senden haber bekliyorum.:smile:
Hex içinden değil ama başka yerden değişir sanırım,neden sormuştun ki :smile:Bir ürünün sn numarası değişirmi hex dosyasından
Bence en iyisi kendi listeni hazırlamaktır,,eskisini kanal editörü ile sil,manuel aramadan da 12380 Dikey 27500 ,Şebeke arama "etkin" yaparak arattır, tüm Türksat kanalları gelir.Vestel hazır kanal listeleri linki uçmuş çalışmıyor, yeni güncel link atabilecek var mı acaba seg tv mb 95 için olursa sevinirim.
eve dönünce hatayı verdiğinde tel ile resim çek bakayım,nasıl hata bu ve nerede veriyor,göreyim,sn ile ilişkili olacağını sanmıyorum,digiulama,dönüşüm yazılım nedir?Bendeki uydunun sn adresini değiştirmem gerek yasal değil uyarısı veriyor dönüşüm yazılımdan sonra uyarı veriyor onun için sn değişmesi lazım geant için
/vendor da iken :Proc, bin ve vendor dosyalarına giremiyorum. Bir yerde hata mı yapıyorum?
/vendor da iken :
cd yaz entere bas bakayım,olmadı cd .. yazıp dene bakalım
/ burada ls yaz görelim klasörlerimizi
/ls
tamam kök dizindeyiz,Kod:
/ # ls
Customer buffer data font linuxrc proc sys usr
OAD certificate database home lost+found root tee var
applications conf dev init mnt sbin tmp vendor
bin config etc lib opt subsystem usb
/ #