Kod:[Dvbapi] bölümü etkin = 0 | 1 1 = DVB API etkin, varsayılan: 0 DVB API'yi duraklatmak için /tmp/.pauseoscam dosyasını oluşturun, ör. STB bekleme moduna girerse ve OSCam sadece SC sunucusu olarak kalırsa. listen_port = 0 | bağlantı noktası SAT IP istemcileri için TCP / IP bağlantı noktası, filtreleme istemci sitesinde yapılmalıdır, 0 = devre dışı, varsayılan: 0 kullanıcı = kullanıcı adı DVB API istemcisi için kullanıcı adı, varsayılan: anonim ignore = <CAID> [, <CAID>] ... (oscam.dvbapi tarafından devre dışı bırakılmış, eski) Yoksayılacak CAID'ler, varsayılan: yok services = <service ID> [, <service ID>] ... (oscam.dvbapi tarafından devre dışı bırakılmış, eski) öncelik verilen hizmetler, varsayılan: yok priority = <CAID>: <provider ID> [, CAID: <provider ID>] ... (oscam.dvbapi tarafından devre dışı bırakıldı, eski) CAID'lerin ve sağlayıcı kimliklerinin önceliklendirilmesi, varsayılan: Yerel SC'lerin CAID'leri ve sağlayıcı kimlikleri önceliklendirilir
Belirtmeden çıkmayayım,derlerken dvbapi = 0 yapıyorum yine dvbapi arıyor,bilgisi olan varmı acaba![]()
Sn. @

1. Tv'ye girmeyi başardık mı? Başardık.
2. Gerekli dosyaları Tv'ye yükleyebilir muyuz? Evet.
3. Şimdi, Tv'nin işlemcisine uygun olarak dosyaların düzenlenmesi aşamasındayız. Bu aşamada;
a) Elimizdeki dosyalar bu iş için yeterli midir?
b) Dosyalarda ne gibi değişiklikler yapmalıyız?
c) Dosyalar arası bağlantı için gerekli komutlar nelerdir? gibi sorulara cevap arıyoruz.
Bunun için Oscam'ı ve çalışma mantığını bilmeye ihtiyacımız var. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bu konuları iyi bildiğini düşündüğüm bir üstad'a mail attım. Kendisi oldukça yardımseverdir. Kathrein'lerde ve diğer bir çok cihazda oscam'ın çalışma mantığını bilen birisidir. Umarım ilk fırsatta sizlere destek olacaktır.