digiulama
Süper Üye
- 5 Nis 2018
- 882
- 44
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Cccam satırı var Burda birde ana sayfada satır testi yapabilirsin 246 hop 1 Max 0 kartlar var
Bu ne anlama geliyor,anlamadım kiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cccam satırı var Burda birde ana sayfada satır testi yapabilirsin 246 hop 1 Max 0 kartlar var
Bu sitede cccamlar var yani tek satır değilde mesala diyelim 10 satır atıp kanal geçişlerini şfrelilerde hızlandırabilirsin csat paketi ve absat paketi zor açıyor mesala eve gidince farklı bir örnek atayım kart sayısı ve hop çok önemli oscam daBu ne anlama geliyor,anlamadım ki) ne yapmam lazım bu adreste
)
Pc'den açtım,tv reset atınca tekrar yazılımını attım,oscam yüklemedim,artık.Benim için önemli olan hata vermeden çalışmasıydı programın,ilk başladğımda dvbapi hatası veriyordu,bugün almadım hata ama artık oscamı yüklemedim tvyeŞimdi test ettin açtı yani ölemi
Hımm,favoriye ekledim şimdi,peki nereye yazılacak bu satırlar? hangi dosyaya girilmesi gerekiyor,valla kusuruma bakma artık,inan bu konulara çok uzağım,bilmiyorum :smile:PC den adrese gir sana yeşil renkte satırlar çıkar bunları alıp tek olan satır sayını çoğalt ne kadar çok çalışan satırın varsa o kadar çok şifreli kanalda emm değişiminde donma olayın azalır yani
Çok teşekkür ederim,sağolasın,ama İzmir'deyimConfig dosyasına oscam satırı yapıyorsuya ben sana yarın cccam oscam converter atarım nasıl yapılacağını gösteririm o şekilde elle sen yapmadan program yapar sana sadece cfg dosyasını atmak kalır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İstanbulda isen sana bir tane dreambox vereyim ordan ona bakarak sistemi çözebilirsin mesala
15 tatilde bizimkiler oraya gelecek ozaman da yollarım sıkıntı değil![]()