smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,520
- 53
Televizyonun donanımı yetersiz tv box alıp o şekilde izleyebilrisiniznasıl yani bunda exxen blutv puhutv yükleniyor mu mb97 ye ben bulamadım da tam olarak sayfa linki alabilir miyim?
Televizyonun donanımı yetersiz tv box alıp o şekilde izleyebilrisiniznasıl yani bunda exxen blutv puhutv yükleniyor mu mb97 ye ben bulamadım da tam olarak sayfa linki alabilir miyim?
Maalesef Mb181 Anakarttan modlanacak dosya alınamıyor gelişme olursa paylaşırız.Bu kadar ayrıntılı ve bilgilendirici konuyu hazırlayan üstadlara çok teşekkür ederim, Vestel in yeni nesil Anakartı olan mb181tc yi kullanan, toshiba 42l2163dt model televizyona sahibim. Fakat bu konularda hiç bilgim yok İlk defa dalıyorum içine, telefonuma indirdiğim yüksek kalitedeki DTS sesi olan filmleri oynatamıyorum maalesef. Bu modlama bu konuda yardımcı olabilir mi bana?
Çok teşekkür ederim kolay gelsinMaalesef Mb181 Anakarttan modlanacak dosya alınamıyor gelişme olursa paylaşırız.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim kolay gelsin![]()
Yazılımın kendisinde ve modlanacak kısmında da yok.merhaba.
Vestel smart mb100 için "puhu tv" nasıl eklenir.?
Bilgisayarda izlenmemesi için farklı formatta kayıt yapıyor amaç harici cihazlarda izlenmemesiHe bu arada kayıtları bilgisayardan da izlemek için ne yapmam gerekiyor?
Anakart nedir?Hocam TommyData'da PVR'ı açmak için ne yapmam gerekiyor?
Acilen cevaba ihtiyacım var.