selodonanım
Aktif Üye
- 4 Ara 2017
- 246
öncelikle ado abiye teşekkür ediyorum. varolsun iyi insanlar.
kardeşler ,
** SW Profile Editeme Yazımı (@giraygokirmak tarafından yazılmıştır.)
[*]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki yazılım olayı süper olmuş. ben kendi 48ua9300 tvme ayarı buradan yaptım. çok güzel oldu. dts sesi vermiyordu filmde aldım sonunda. pvr açıldı. daha bişey istemem
rfve sana da çalışman için teşekkür ediyorum. sayenizde kafadan bir sorun-stres eksildi. kolay gelsin, iyi çalışmalar...
toshiba 50u5863dat tvye 3.62.13.0 çekirdek yazılım attım fakat tvde görüntüde sıkıntı oluştu, kendi üzerindeki fabrikadan gelen 4.18.3.0 çekirdek yazılımına dönmek istedik fakat bulamıyoruz. full yazılımıda tv kabul etmiyor.
şimdi sizlere şunu sormak istiyorum ; aynı tvye sahip başka bir arkadaş (toshiba 50u5863dat) kendi televizyonundaki yazılımı yedekleyip bana atabilir mi ? yani tv üzerinde gelen 4.18.3.0 çekirdek yazılımını bu şekilde temin edebilirmiyim ?
görselle ifade etmek gerekirse ;
yani mavi toshiba arayüzlü 4.18.3.0 çekirdek yazılım , karbon vestel arayüzlü 3.62.13.0 ile değişti ve geri döndüremedik, son çare bu fikir geldi aklıma. ne dersiniz olabilir mi ?
49UD9300 de ses var görüntü yok. fakat son yazılıma ben daha önce geçmiştim. aileme aldığım 49ud8400ü hafta sonu deneyebileceğim.
Teşekkürler.
yefe78
Bu arada 50ud8400 de hdr açmak isteyenlere duyurulur. 3.62.40 sürümünü yüklemeden önce swpprofile dosyanızdan hdr açtıktan sonra 3.62.40 yüklerseniz hdr açılıyor
3.62.40 güncellemesini yaptıktan sonra swprofileden hdr açsanızda olmuyor. Anca full yazılıma dönüp swprofileden hdr açıp sonra 3.62.40 yüklerseniz hdr açılıyor tesadüfen buldum
Cmo paneldede hdr bi başka oluyormuş
Illa dedigin surumumu yuklemek lazim bende ud9300 49 inç son surum mevcut dediklerini surum yuklemeden yapsam hdr acilirmiVestel toolbox ile config/picture/hdr false konumundadır üzerine tıklayıp true yapacaksın kaydet tuşuna basmayı da unutma bana da bilgi verirsen sevinirim