sanalexpress
Aktif Üye
- 12 Ocak 2018
- 79
full yazılıma nasıl döneceğizBu arada 50ud8400 de hdr açmak isteyenlere duyurulur. 3.62.40 sürümünü yüklemeden önce swpprofile dosyanızdan hdr açtıktan sonra 3.62.40 yüklerseniz hdr açılıyor
3.62.40 güncellemesini yaptıktan sonra swprofileden hdr açsanızda olmuyor. Anca full yazılıma dönüp swprofileden hdr açıp sonra 3.62.40 yüklerseniz hdr açılıyor tesadüfen buldum
Cmo paneldede hdr bi başka oluyormuş
Cvp: [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama
burdaki seçeneği işaretlersek ne olur ? iptv player mi gelir
Otel moduyla aldığınız yedek; kanal listesi, renk ayarları, favori ve Tv nin genel ayarlarıdır.Vestel TV den yazılım nasıl yedeklenir den yandex den silinmis resimleri çıkmıyor yedekleme Hotel TV yedekleme gibi sadece ayarlarımi mi yedekliyor yoksa full yazılımimi mı yedekliyor
Otel moduyla aldığınız yedek; kanal listesi, renk ayarları, favori ve Tv nin genel ayarlarıdır.
İlgili video mevcut forumda
Android TV derken neyi kasteddiniz hocam. Finlux Smart Tv de Play Store bulunmamaktaandroid tvlere yeni yüklenmeye başladı google play storedan ara...
★ VESTEL TV den Yazılım Nasıl Yedeklenir ? @teraspy Adım Adım Fotograflı Anlatım :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.