Sitenin isim hakkı süresi dolmuş olabilir. İsim hakkının da dönemlik bir ücreti var diye biliyorum. Sahibi siteyi kapatmış olabilir.
Umut şu işi anlamadım gitti sevgili kardeşim;
Bizim forumdaki gizli ustalar bilir, bir dönemler Fabrikada bir arkadaşım vardı sevgili Barış Kandemir, aslında ilk vesteldriver sitesini o kurmuştu kendi imkanları ile ve yazılımları da o paylaşmıştı yani Vestel in resmi bir alanı değildi orası.
Enteresan olan şu ki yıllarca o kardeşimiz kendi imkanları ile yürüttü ve o da bizim gibi hiç bir çıkarı olmadan Vestel kullanıcılarına yardımcı olmaya çalıştı.
ne hikmetse Vestel şu yazılım konusunda ne bir gram iş yapıyor, ne de iş yapmak isteyenlere bir gram yardımcı oluyor.
Bak inan bana eğer insanlar Vestel e yazılım konusunda güven duyuyorsa samimiyetle yazıyorum ki sevgili Barış ve bizim gibi insanlar yüzünden bu güveni duyuyor.
Yahu koskoca Vestelsin sen arkadaş yaaaaa bir hosting domain bilmem her ne haltsa şunu yapıp şu lanet olası yazılımları bu alanda insanlara sunsan ölürmüsün be adam?
Bu anlayış yüzünden gizli saklı iş yapıyoruz yahu böyle saçmalık mı olur.
Kendisi yapmıyor onu anlıyorum yapanlara da köstek olmanın 40 yolunu arayan utanmazları barındırıyor içerisinde, Yazık..
Bu yeni olan tv.vesteldriver yine Barışın mı yoksa başkasının mı bilmiyorum. Hatta barış artık fabrikadamı onu bile bilmiyorum çok koptum artık Vestel den, çok soğuttular beni paşam..