En azından yazılım yükler hatıladığım kadarıyla yazılım 1-1,5Gb civarındaHocam ne yapabiliriz servis e söylesek sıkıntı olurmu bu arada ben servis ten gelen elemanı da pek anladigini düşünmüyorum benden fazla bir şey bilmiyor
En azından yazılım yükler hatıladığım kadarıyla yazılım 1-1,5Gb civarındaHocam ne yapabiliriz servis e söylesek sıkıntı olurmu bu arada ben servis ten gelen elemanı da pek anladigini düşünmüyorum benden fazla bir şey bilmiyor
Orjinal ayarları bozdugunuz için ücretli işlem sağlayabilir Ler. Sonuçta servis menüsü "firmaya ait yeridir" kullanıcı için bölüm değildirHocam ne yapabiliriz servis e söylesek sıkıntı olurmu bu arada ben servis ten gelen elemanı da pek anladigini düşünmüyorum benden fazla bir şey bilmiyor
Hocam yazılım yükleyince fazladan rem mi yüklenecek sistemeEn azından yazılım yükler hatıladığım kadarıyla yazılım 1-1,5Gb civarında
Yok ram değil yazılım dosyası o civarlarda çok büyükHocam yazılım yükleyince fazladan rem mi yüklenecek sisteme
@fikoloji Usta resim eklemiş orayı inceleyin ben de yeni gördüm.Hocam yazılım yükleyince fazladan rem mi yüklenecek sisteme
Hocam teşekkür ederim eve gidince buna göre editlim birde hocam siz uydu alıcı kullanıyormusunuz ben uydu alıcı ile kullanırken hareketli sahnelerde ses gidip geliyorum kaşar gibi bir türlü çözemedim her şeyi denedim TV bile değiştiKonusunda servis menü resmi ekledim. Aynı olabilir kontrol ediniz
Kendi uydu alıcısını kullanınHocam teşekkür ederim eve gidince buna göre editlim birde hocam siz uydu alıcı kullanıyormusunuz ben uydu alıcı ile kullanırken hareketli sahnelerde ses gidip geliyorum kaşar gibi bir türlü çözemedim her şeyi denedim TV bile değişti
Bana dez avantajı varmı bunun cahilliğime verin PC den anlarımda TV de tecrübem yokYok ram değil yazılım dosyası o civarlarda çok büyük
Yok hocam ya kendi uydu alıcısı ölsem kullanmam tam bir işkence hiç TV izlemem daha iyiKendi uydu alıcısını kullanın
Tercih meselesiBana dez avantajı varmı bunun cahilliğime verin PC den anlarımda TV de tecrübem yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam ya kendi uydu alıcısı ölsem kullanmam tam bir işkence hiç TV izlemem daha iyi
Diğer uydu alıcısı ile de görüntüde sorun varmış.Hocam benim uydu alıcım sınırsız yourcam var paralı kanalları izliyorum oldukça hızlı süper bir şeyTercih meselesiDiğer uydu alıcısı ile de görüntüde sorun varmış.
Hayır sorun yokBana dez avantajı varmı bunun cahilliğime verin PC den anlarımda TV de tecrübem yok
O zaman vazgeçilmez.Hocam benim uydu alıcım sınırsız yourcam var paralı kanalları izliyorum oldukça hızlı süper bir şey
Peki nasıl atacağız yazılım videosu varmı birde garanti den çıkmaz dimiHayır sorun yok