Vestel design menü varsayılan ayarlara dönme

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
hosbulduk hosbulduk Ustanın arşivlerinde vardır. Etiketledim online olduğunda yardımcı olur. Full yazılım da işinizi görür.
Hangi ayarlarla oynadiniz bilmiyorum ama factory reset sorunu cözmesi gerekirdi..Benim arsiviimde vestel android ile bilgi yok maalesef.@Fikoloji nin paylastigi servis menü resimleriyle kiyaslayin isterseniz.Diger konu altinda sordugunuz Usb operations tv nizden dosya almaya veya yüklemeye yarar..

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
Hangi ayarlarla oynadiniz bilmiyorum ama factory reset sorunu cözmesi gerekirdi..Benim arsiviimde vestel android ile bilgi yok maalesef.@Fikoloji nin paylastigi servis menü resimleriyle kiyaslayin isterseniz.Diger konu altinda sordugunuz Usb operations tv nizden dosya almaya veya yüklemeye yarar..
Hocam factory reset o servis menüsünü değiştirmiyor iki üç defa test ettim en son nereyi degistirdiysem öyle kalıyor.Hocam mesela motion diye bir seçenek oluyor TV lerde bu görüntüyü iyileştirme özelliğini aktif eden o Vestel android de varmı ben göremedim onu bulsak ve kapatsam bu benim sorun sanki çözülür gibi geliyor hareketli sahnelerde ses gidip gelme sorununu

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
Önce yazılımı bulmak gerekli ?
Mb170 ana kart yazılımları Vestel harici paylaşılmadi
Benim sorunu şu an Türkiye üzerinde çözecek insanoğlu yok nasıl bir Cendere ye düştüm Vestel TV yı tasarlayan adam kimse ekip onlar bile bilmiyordur yemin edebilirim ama ispatlayamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kumandadan kapatma tuşuna basılı tutun kapatma seçeneğine OK tuşlayın kapansın sonra fişi çekin yaklaşın 10-15 Saniye sonra fişi tekrar takın tv yi çalıştırın hemen OK tuşuna basılı tutun Vestel logosu gelip gittikten sonra biraz daha OK tuşuna basılı tutun ve bırakın tv güvenli modda açılıyor. Güvenli modda fabrika ayarlarına döndermeyi deneyin.
Hocam değişik bir çözüm yolu sundunuz akşam olsun merakla bekliyorum deneyeceğim inşallah işe yarar teşekkürler yaramazsa Fikret arkadaşın paylaştığı servis menü resimlerini bakarak ayarları elden girecem

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
Arkadaşlar benim uydu cihazının hdmi (1.4) çıkışlı TV nin ki hdmi (2.0) 4k tv bu nedenle olabilirmi hareketli görüntülerdeki ses gidip gelmesi bu 4 uyumlu kablo yine çözmedi sorunu acaba uydu cihazının hdmi çıkışına bir dönüştürücü olurmu bu 2.0 çevirmesi için

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar benim uydu cihazının hdmi (1.4) çıkışlı TV nin ki hdmi (2.0) 4k tv bu nedenle olabilirmi hareketli görüntülerdeki ses gidip gelmesi bu 4 uyumlu kablo yine çözmedi sorunu acaba uydu cihazının hdmi çıkışına bir dönüştürücü olurmu bu 2.0 çevirmesi için
İzmirde olsan "gel vereyim ,test et" derdim ,dönüştürücü değil ama en azından görmüş olurdun :ok

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
39
Arkadaşlar Vestel 49UA9800 modeli olan varsa servis ayarlarının hepsinin resmini çekip bir konuda açabilirmi tabi kendisi hiç değiştirmemişse bu benim gibi bir çok kullanıcı için çok yararlı bir paylaşım olur

cihanza Çevrimdışı

cihanza

Yeni Üye
3 Ara 2023
5
36
Merhaba bende aynı problemi vestel 49UA9800 4k tvde yaşıyorum menü 4725 ayarlarından resetleme yaptım artından tv kapandı sadece vestel yazısı gelip ekran gitti ama altta kırmıI ışık yanıp sönmeye devam ediyor bu durumda ne yapabilirim yardım edermisiniz

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba bende aynı problemi vestel 49UA9800 4k tvde yaşıyorum menü 4725 ayarlarından resetleme yaptım artından tv kapandı sadece vestel yazısı gelip ekran gitti ama altta kırmıI ışık yanıp sönmeye devam ediyor bu durumda ne yapabilirim yardım edermisiniz
Aşağıdaki konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri o konuda görsel olarak paylaşın. Full yazılım verelim;

cihanza Çevrimdışı

cihanza

Yeni Üye
3 Ara 2023
5
36
Görsel görüntü ve bilgi Paylaştım, şimdiden teşekkür ederim

Geri
Üst Alt