65 UD 9000 lerde donma,resetleme,ekranda rengin kirmizilasmasi, Wifi Anakartı arızası,kanal değiştirirken kilitleme,kendi kendine kapanma ; bu arada iki adet 65 UD9000 kutuları sağlam olmasına rağmen kutudan panelleri kırık çıktığından değişti.Bir adet 65 UD 9000 Anakart arızası yüzünden değiştirildi.Mevcutta olan iki TV ise yukarıda bahsetmiş olduğum problemler sebebi ile saç baş yoldurmaya devam ediyor.Yani elimden beş adet 65 UD 9000 geçti ?
Sba 300 ses sisteminde ara ara ses kesilmeleri yaşanıyor.
Sba 400 ses sisteminde ise Hdmı Arc görevini yapmamaya başladı.Yani TV ile açılıp kapanan ses sistemi şu anda TV ile açılıp kapanmıyor.
Elektronik konusunda şanslıyım aslında kullandığım ürünler bozulmaz oyleki yıllar sonra başkalarına hediye ederim.
Fakat Vestel ürünlerini aldığım dört aylık süreçte onlarca telefon, servis kaydı, video kayıtları ve bunların yanında çektiğim stres ve sıkıntılarla başbaşa kaldım.Geçen hafta tüketici mahkemesine giderek sürecide başlatmış oldum.Çünku çözüm yok.Artik uğraşmakta istemiyorum açıkçası..
Sba 300 ses sisteminde ara ara ses kesilmeleri yaşanıyor.
Sba 400 ses sisteminde ise Hdmı Arc görevini yapmamaya başladı.Yani TV ile açılıp kapanan ses sistemi şu anda TV ile açılıp kapanmıyor.
Elektronik konusunda şanslıyım aslında kullandığım ürünler bozulmaz oyleki yıllar sonra başkalarına hediye ederim.
Fakat Vestel ürünlerini aldığım dört aylık süreçte onlarca telefon, servis kaydı, video kayıtları ve bunların yanında çektiğim stres ve sıkıntılarla başbaşa kaldım.Geçen hafta tüketici mahkemesine giderek sürecide başlatmış oldum.Çünku çözüm yok.Artik uğraşmakta istemiyorum açıkçası..