A
adanaserver
Aktif Üye
- 15 Tem 2019
- 156
- 39
Ürün hakkında bilgisi olan var mı?
Dün itibariyle 350 TL ye satın aldım.Fiyat performans cihazı diyebilirim.
fiyata göre güzel bir ürün , belirttiğim gibi çok birşey beklemezseniz alınabilir. televizyon sesinden hayli güzeldir.Şuan fiyatı 350-390 civarı. Ama karşılığında ne ile karşılaşırız bilmiyorum açıkcası.
n11'den indirim kuponuyla 378 TL'ye SBA400 modelini satın aldım.
Kısa bir ilk izlenim yazısı yazdım; şuradan okuyabilirsiniz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
SBA400'ü görmemiştim, ses performansı için bir video çekseniz güzel olur.
Çekeceğim videonun, ürünün ses kalitesiyle ilgili bir fikir verebileceğini pek sanmıyorum. Sonuçta cep telefonunun mikrofonuyla çekilecek, bilgisayarın hoparlörüyle dinlenecek Ancak kulağına güvenen bir kullanıcı olarak, yazıda sesle ilgili izlenimlerimi paylaşmıştım:
"Ses kalitesine gelince... Soundbar'la birlikte TV çağ atladı diyebilirim. Cihazın tiz ve orta frekanslardaki ses üretimi çok başarılı; çok net ve pürüzsüz ses alıyorsunuz. Alt frekanstaki seslerde pek tabii ki harici subwoofer'lı cihazlar kadar iyi değil, ama yine de tatminkar ve tok bass sesler üretebiliyor. 30 kademe ile ayarlanan ses seviyesinde zaten 19-20. kademeden sonra sesi daha fazla açamıyorsunuz konu-komşuyu rahatsız etmemek içinAncak bu seviyelerin üzerinde bile seste herhangi bir çatlama, netlik kaybı yok."
Benim model uyarsa size ben ürün geldiğinde istediğiniz videoyu çekerim.İncelemeyi okudum da hocam, ben kulaklıkla dinleyecektim.
Tanıdık bayi kalmış olsaydı, gider açtırır dinlerdim.
Siz SBA300 mü aldınız?Benim model uyarsa size ben ürün geldiğinde istediğiniz videoyu çekerim.