VESTEL BEYAZ EŞYA DANIŞMA HATTI :)

Mevzuya Yaşımız Yetmedi :kiskis

Vestel BM-502 Bana Hayirli Olsun :kiskis

Haydi bakalım, benim için en önemli incelemelerden birisi olacak bu @Sota başkan zira FLORA dan başka bakalım başka bir VESTEL ürününü sana kabul ettirebilecekmiyim :ok

Şimdiden hayırlı olsun kardeşim :ok

Arçelik Leydi :kiskis taş gibidir kendisi Siemens dir:ok
Bende diyorum bu validenin makinası kaç yıldır sorunsuz çalışıyor Arçelik çok iyi makine yapmış diye meğer simens ürünümüş şaşırdımmı tabiki hayır.
makine ARÇELİK LEYDİ.

Haydi bakalım, benim için en önemli incelemelerden birisi olacak bu @Sota başkan zira FLORA dan başka bakalım başka bir VESTEL ürününü sana kabul ettirebilecekmiyim :ok

Şimdiden hayırlı olsun kardeşim :ok

Hocam merhabalar ben donanımhaberden meeb sizinle tv bölümünden epeyce sohbet etmiştik.Nasılsınız iyisiniz inş görüşmeyeli ?Benim büyük bir sorunum var sizlere mesaj atmak istedim ancak mesaj gönderemedim .

Bende diyorum bu validenin makinası kaç yıldır sorunsuz çalışıyor Arçelik çok iyi makine yapmış diye meğer simens ürünümüş şaşırdımmı tabiki hayır.
makine ARÇELİK LEYDİ.
Evet Siemens Lisansı ile üretilmiştir kendileri, kapak içindeki etikette de yazıyor. Bu makinalarada tek sorun açma kapama tuşunun mekanızması bozuluyor tutmuyor, bende altına kürdan sıkıştırıyorum :kas

Evet Siemens Lisansı ile üretilmiştir kendileri, kapak içindeki etikette de yazıyor. Bu makinalarada tek sorun açma kapama tuşunun mekanızması bozuluyor tutmuyor, bende altına kürdan sıkıştırıyorum :kas
Valide hiç ses çıkarmadığına göre o tuş mekanizmasıda sorunsuz çalışıyor.

Hocam merhabalar ben donanımhaberden meeb sizinle tv bölümünden epeyce sohbet etmiştik.Nasılsınız iyisiniz inş görüşmeyeli ?Benim büyük bir sorunum var sizlere mesaj atmak istedim ancak mesaj gönderemedim .

Vay sayın hocam nasılsınız?

Bekleyin çözerim şimdi o işi :ok

Vay sayın hocam nasılsınız?

Bekleyin çözerim şimdi o işi :ok
teşekkürler hocam sizleri her zaman arıyoruz Dh ta ancak bende artık burayı tercih etmeye başladım.

teşekkürler hocam sizleri her zaman arıyoruz Dh ta ancak bende artık burayı tercih etmeye başladım.

Beklerim her zaman azizim, biz de o eski huzurlu DH günlerine duyduğumuz özlem nedeniyle kendi huzurlu mekanımızı kurmaya karar vermiştik zaten :ok

Arçelik 8531 s modeli hakkında bilgisi olan kullanan var mı?
Bakın işte bu doğru bir tercih olur zira bu fırının dizaynı diğer fırınlardan oldukça farklıdır. Kaldı ki ARÇELİK markasının pişirici gurubundaki başarısını da kimsenin inkar edeceğini düşünmüyorum :ok

Geri
Üst Alt