Arçelik Leydi taş gibidir kendisi Siemens dir
Mevzuya Yaşımız Yetmedi
Vestel BM-502 Bana Hayirli Olsun
Bende diyorum bu validenin makinası kaç yıldır sorunsuz çalışıyor Arçelik çok iyi makine yapmış diye meğer simens ürünümüş şaşırdımmı tabiki hayır.Arçelik Leydi taş gibidir kendisi Siemens dir
Haydi bakalım, benim için en önemli incelemelerden birisi olacak bu Sota başkan zira FLORA dan başka bakalım başka bir VESTEL ürününü sana kabul ettirebilecekmiyim
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim
Evet Siemens Lisansı ile üretilmiştir kendileri, kapak içindeki etikette de yazıyor. Bu makinalarada tek sorun açma kapama tuşunun mekanızması bozuluyor tutmuyor, bende altına kürdan sıkıştırıyorumBende diyorum bu validenin makinası kaç yıldır sorunsuz çalışıyor Arçelik çok iyi makine yapmış diye meğer simens ürünümüş şaşırdımmı tabiki hayır.
makine ARÇELİK LEYDİ.
Valide hiç ses çıkarmadığına göre o tuş mekanizmasıda sorunsuz çalışıyor.Evet Siemens Lisansı ile üretilmiştir kendileri, kapak içindeki etikette de yazıyor. Bu makinalarada tek sorun açma kapama tuşunun mekanızması bozuluyor tutmuyor, bende altına kürdan sıkıştırıyorum
Hocam merhabalar ben donanımhaberden meeb sizinle tv bölümünden epeyce sohbet etmiştik.Nasılsınız iyisiniz inş görüşmeyeli ?Benim büyük bir sorunum var sizlere mesaj atmak istedim ancak mesaj gönderemedim .
teşekkürler hocam sizleri her zaman arıyoruz Dh ta ancak bende artık burayı tercih etmeye başladım.Vay sayın hocam nasılsınız?
Bekleyin çözerim şimdi o işi
Arçelik 8531 s modeli hakkında bilgisi olan kullanan var mı?Söz konusu VESTEL ise Fırın önermek istemem azizim
teşekkürler hocam sizleri her zaman arıyoruz Dh ta ancak bende artık burayı tercih etmeye başladım.
Bakın işte bu doğru bir tercih olur zira bu fırının dizaynı diğer fırınlardan oldukça farklıdır. Kaldı ki ARÇELİK markasının pişirici gurubundaki başarısını da kimsenin inkar edeceğini düşünmüyorumArçelik 8531 s modeli hakkında bilgisi olan kullanan var mı?