VESTEL BEYAZ EŞYA DANIŞMA HATTI :)

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Haydi bakalım, benim için en önemli incelemelerden birisi olacak bu Sota Sota başkan zira FLORA dan başka bakalım başka bir VESTEL ürününü sana kabul ettirebilecekmiyim :ok

Şimdiden hayırlı olsun kardeşim :ok

Hocam merhabalar ben donanımhaberden meeb sizinle tv bölümünden epeyce sohbet etmiştik.Nasılsınız iyisiniz inş görüşmeyeli ?Benim büyük bir sorunum var sizlere mesaj atmak istedim ancak mesaj gönderemedim .

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
861
Bende diyorum bu validenin makinası kaç yıldır sorunsuz çalışıyor Arçelik çok iyi makine yapmış diye meğer simens ürünümüş şaşırdımmı tabiki hayır.
makine ARÇELİK LEYDİ.
Evet Siemens Lisansı ile üretilmiştir kendileri, kapak içindeki etikette de yazıyor. Bu makinalarada tek sorun açma kapama tuşunun mekanızması bozuluyor tutmuyor, bende altına kürdan sıkıştırıyorum :kas

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam merhabalar ben donanımhaberden meeb sizinle tv bölümünden epeyce sohbet etmiştik.Nasılsınız iyisiniz inş görüşmeyeli ?Benim büyük bir sorunum var sizlere mesaj atmak istedim ancak mesaj gönderemedim .

Vay sayın hocam nasılsınız?

Bekleyin çözerim şimdi o işi :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arçelik 8531 s modeli hakkında bilgisi olan kullanan var mı?
Bakın işte bu doğru bir tercih olur zira bu fırının dizaynı diğer fırınlardan oldukça farklıdır. Kaldı ki ARÇELİK markasının pişirici gurubundaki başarısını da kimsenin inkar edeceğini düşünmüyorum :ok

Geri
Üst Alt