bunların da net hacimleri 455 litre civarı biraz daha büyük lazım.R rHoma42 nfk510 ve nfk520 inceleme imkanınız olur mu?
bunların da net hacimleri 455 litre civarı biraz daha büyük lazım.R rHoma42 nfk510 ve nfk520 inceleme imkanınız olur mu?
bunların da net hacimleri 455 litre civarı biraz daha büyük lazım.
abi işte o da aşırı büyük olacak gibi mutfağa sığmayacak Bi orta yolu yok mu bunun564 Litre toplam net hacim ile NFKY 640 EX veya türevi?
Başka özel bir özellik var mı beklentiniz olan?
abi işte o da aşırı büyük olacak gibi mutfağa sığmayacak Bi orta yolu yok mu bunun
nfky640 ex düşünüyordum bende ama mutfağa sığmayacak.. Profilo da Bd3056w3vn var bunu düşünmeye başladım şimdi.Senin özel olarak araştırdığın bir model oldu mu hiç ?
En azından net 505 litrenfky640 ex düşünüyordum bende ama mutfağa sığmayacak.. Profilo da Bd3056w3vn var bunu düşünmeye başladım şimdi.
Arkadaşlar bugün başıma ilginç bi şi geldi.
Vestel BM 803 model bulaşık makinesi için vestel bayine gittim. altta yedek su pervanelrini göremedim 3lü 360 derece yıkama için olan. Detay yıkama özelliği de YOKtu.
yetkili bu modelde olmadığını söyledi 1004 x de var dedi.
Sonra fabrikayı aradım var dediler. En ilginci MediaM de aynı model numaralı üründe var olduğunu gördüm. Bana başka bir bayii bu ürünü 1600 tl kapalı kutu verebiliyor. Şimdi ben bu üründe detay yıkama ve 3lü 360 derece yıkama var mı bilemiyorum .Ürün kapalı kutu çünki. Sizce ne yapmalıyım.
Ado ustam,
Fırın olarak Vestel Eko 7310G Turbo modelini tavsiye eder misin?
Eylül'de düğün var. lojmanda yaşayacak olmamız sebebiyle şuan ankastre düşünmüyoruz. inox yada gri olsun ısrarı sebebiyle seçenekler azaldı. bu konuda yardımcı olabilir misin?