VESTEL BEYAZ EŞYA DANIŞMA HATTI :)

M Çevrimdışı

mandalina

Yeni Üye
10 May 2018
1
44
Arkadaşlar bugün başıma ilginç bi şi geldi.

Vestel BM 803 model bulaşık makinesi için vestel bayine gittim. altta yedek su pervanelrini göremedim 3lü 360 derece yıkama için olan. Detay yıkama özelliği de YOKtu.
yetkili bu modelde olmadığını söyledi 1004 x de var dedi.
Sonra fabrikayı aradım var dediler. En ilginci MediaM de aynı model numaralı üründe var olduğunu gördüm. Bana başka bir bayii bu ürünü 1600 tl kapalı kutu verebiliyor. Şimdi ben bu üründe detay yıkama ve 3lü 360 derece yıkama var mı bilemiyorum .Ürün kapalı kutu çünki. Sizce ne yapmalıyım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar bugün başıma ilginç bi şi geldi.

Vestel BM 803 model bulaşık makinesi için vestel bayine gittim. altta yedek su pervanelrini göremedim 3lü 360 derece yıkama için olan. Detay yıkama özelliği de YOKtu.
yetkili bu modelde olmadığını söyledi 1004 x de var dedi.
Sonra fabrikayı aradım var dediler. En ilginci MediaM de aynı model numaralı üründe var olduğunu gördüm. Bana başka bir bayii bu ürünü 1600 tl kapalı kutu verebiliyor. Şimdi ben bu üründe detay yıkama ve 3lü 360 derece yıkama var mı bilemiyorum .Ürün kapalı kutu çünki. Sizce ne yapmalıyım.

Selamlar;
Satış kanallarının bilgi eksikliğinden kaynaklanan bir durumdur.
V10689762 kodlu eski üretim üründe 360 derece yıkama özelliği yoktur ancak V10706098 kodlu yeni üretim olan, BM FNET34MDVLL9611 olarak bilinen ancak Halk dili ile BM-803 olan Bulaşık makinesinde 360 derece yıkama özelliği mevcuttur :ok

Satın alacağınız ürünün barkot resmini alma ve paylaşma imkanınız var ise kesin bilgi olarak yardımcı olabilirm size :ok

A Çevrimdışı

ardyy

Yeni Üye
9 Tem 2018
8
37
Adem Helvacı Ado ustam,

Fırın olarak Vestel Eko 7310G Turbo modelini tavsiye eder misin?
Eylül'de düğün var. lojmanda yaşayacak olmamız sebebiyle şuan ankastre düşünmüyoruz. inox yada gri olsun ısrarı sebebiyle seçenekler azaldı. bu konuda yardımcı olabilir misin?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado ustam,

Fırın olarak Vestel Eko 7310G Turbo modelini tavsiye eder misin?
Eylül'de düğün var. lojmanda yaşayacak olmamız sebebiyle şuan ankastre düşünmüyoruz. inox yada gri olsun ısrarı sebebiyle seçenekler azaldı. bu konuda yardımcı olabilir misin?

Söz konusu VESTEL ise Fırın önermek istemem azizim :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Deimos Deimos, samsung'un kapi gonyesini bozduk dahada iflâh olmadi makina
Zamlar bindirilmeden yenisi almak sart olmustu. :ok

Geri
Üst Alt