Vestel aymazligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46

Işık sizmasini geçtik artık ekran da bazen belirsiz izler çıkıyor gidiyor kafasına göre

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
Işık sizmasini geçtik artık ekran da bazen belirsiz izler çıkıyor gidiyor kafasına göre

Geçmiş olsun .
Ustalar daha iyi bilirler . ( tavsiyeleri )

Ben kullanıcıyım .
TV yi antenden ayırıp tv test proğramları tv durumunu tesbit edip belgeleyip olumsuz ise servise başvuru yapmanız .
Olumlu veya olumsuz cevabı resmi geçerliği olan yazı almanız ona göre yön çizmeniz .

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Geçmiş olsun .
Ustalar daha iyi bilirler . ( tavsiyeleri )

Ben kullanıcıyım .
TV yi antenden ayırıp tv test proğramları tv durumunu tesbit edip belgeleyip olumsuz ise servise başvuru yapmanız .
Olumlu veya olumsuz cevabı resmi geçerliği olan yazı almanız ona göre yön çizmeniz .
Teşekkürler saygılar sunarım

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Sayın abim, kendinize eziyet etmeyin derim, belli ki bu tv'de de sorun var. Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin, bunu da değiştirsinler. Veya ürünü geri alıp para iadesi yapsınlar siz de farklı bir marka bakın.
Çok mantıklı adamlar kabul etmiyor sorun yokmuş televizyonlarında bence sorun bende yapmamam gereken bir hata yaptım ama çok şükür bedeli çok fazla değil..

T Çevrimdışı

topaz42

Aktif Üye
11 May 2020
108
54
Az önce bir video seyrettim. Arçelik TV fabrikası. Panellerin nasıl yapıldığını, nasıl kalite kontrolden geçtiğini gösteriyor. Işık sızması testleri aydınlıkta yapılıyor. Karanlıkta değil. Aslında karanlık bir odada yapılsa her şey ortaya çıkacak ama bunun için böyle bir ortam oluşturulmamış. Aydınlıkta da zaten her şey mükemmel görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt