Vestel aymazligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hayırlısi olsun çok büyük sorun değil sadece firmanın tavırları sıkınti 🤣 iş çözülürse Bostanlı da gevrek ismarlarim saygılar sunarim
Bak unutma ,Bostanlı'da gevrek sözü verdin, İzban'a bakar Gaziemir-Bostanlı ,gerçi daha 65 yaş kartı almadım ama ... :) Şaka bir yana filmi 1 kere çek,karşıdan olsun ve test filmlerinden seç,googleden arattır test diye,çünkü vestel "sağlam" derse thh ye o filmle başvurursun :ok

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Bak unutma ,Bostanlı'da gevrek sözü verdin, İzban'a bakar Gaziemir-Bostanlı ,gerçi daha 65 yaş kartı almadım ama ... :) Şaka bir yana filmi 1 kere çek,karşıdan olsun ve test filmlerinden seç,googleden arattır test diye,çünkü vestel "sağlam" derse thh ye o filmle başvurursun :ok
Ok harika gaziemir yakın sıfır sıkıntı ben izbani ücretsiz kullanıyorum 🤣 ben gelirim Sonuç olumlu olumsuz olmuş hiç sorun değil sözüm söz 🙏 sizin gibi değerli büyüklerimizin tecrübelerine ihtiyacımız var fikirleriniz beyanlarıniz bizim için esastır you tubeden silinebilir sıkıntı değil ilgili videolar müşteri hizmetlerine iletildi gerisi onlara kalmış sonucu iletirim kesin TV yi yikamissin falan derler ama yaşayıp göreceğiz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ok harika gaziemir yakın sıfır sıkıntı ben izbani ücretsiz kullanıyorum 🤣 ben gelirim Sonuç olumlu olumsuz olmuş hiç sorun değil sözüm söz 🙏 sizin gibi değerli büyüklerimizin tecrübelerine ihtiyacımız var fikirleriniz beyanlarıniz bizim için esastır you tubeden silinebilir sıkıntı değil ilgili videolar müşteri hizmetlerine iletildi gerisi onlara kalmış sonucu iletirim kesin TV yi yikamissin falan derler ama yaşayıp göreceğiz
Teşekkür ederim :ok dediğim gibi inşallah gönlüne göre olur.Ben bir kere Alsancakta makiniste sordum"çocum,yorulduysan ben kullanabilirim" diye,bana "yok amca yorulmadım sağ ol" dedi :hihi
Neyse ...

yat.gif

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Teşekkür ederim :ok dediğim gibi inşallah gönlüne göre olur.Ben bir kere Alsancakta makiniste sordum"çocum,yorulduysan ben kullanabilirim" diye,bana "yok amca yorulmadım sağ ol" dedi :hihi
Neyse ...

yat.gif
Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için sonsuz saygılar sevgiler sunarım hayırlı sahurlar şimdiden hayırlı bayramlar dilerim 🙏

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Frameles paneller çerçeveye çift taraflı bant ile yapıştırılıyor eskiden panel lerin arka tarafında tırnak vardı şimdi oda yok çift taraflı bant tutuyor
İş yerinde kullanıpta iş yerinin reklam filmlerini sürekli izleten duvara dik astıranlar var. Ben hiç güvenmiyorum bir süre sonra cell banttan ayrılıp çerçeveyi bırakabilir sonrasında da servis suçlanır.

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
İş yerinde kullanıpta iş yerinin reklam filmlerini sürekli izleten duvara dik astıranlar var. Ben hiç güvenmiyorum bir süre sonra cell banttan ayrılıp çerçeveyi bırakabilir sonrasında da servis suçlanır.m

İş yerinde kullanıpta iş yerinin reklam filmlerini sürekli izleten duvara dik astıranlar var. Ben hiç güvenmiyorum bir süre sonra cell banttan ayrılıp çerçeveyi bırakabilir sonrasında da servis suçlanır.

Eve gidebilirsem Akşamdan akşama açıyorum televizyonu 🤣

T Çevrimdışı

topaz42

Aktif Üye
11 May 2020
108
54
Merhaba

1. 3. ve 4. satırdaki videoların telif yemiş. Açılmıyor. Sadece 2. satırdaki video açılıyor. Açılan video telefon ile yan çekilmiş. Bir şey anlaşılmıyor. Youtubede bir video açın. Telefonu da yan tutup tekrar çekin. Bakalım.

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
46
Merhaba

1. 3. ve 4. satırdaki videoların telif yemiş. Açılmıyor. Sadece 2. satırdaki video açılıyor. Açılan video telefon ile yan çekilmiş. Bir şey anlaşılmıyor. Youtubede bir video açın. Telefonu da yan tutup tekrar çekin. Bakalım.
Özelden telefon nosu paylaşın WhatsApp tan atayım :) daha kolay olmazmi

Özelden telefon nosu paylaşın WhatsApp tan atayım :) daha kolay olmazmi
Çok sorun değil artık bayramdan sonra olayı yargıya taşıyacağim 3 kuruşluk TV icin
🤣🤣🤣
Ne demiş bir büyüğümüz

"İş, üretici iyi olduğu kadar iyidir.​

İyi olmayan ureticiden iyi iş çıkartamazsın.”​

Birkaç gündür ülkemizin markası bu firma hakkında okuduğum şikayetler memnuniyetsizlikler kendi sorunumdan daha fazla canımı sıktı...başka söze ne hacet...

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
yabancı markalarda farklı değil onlara göre herşey kullanıcı hatası veya tvde çıkan her sorun normal.Bunun nedenide türkiyede yasalar avrupada bunu müşteriye yapacaklar adamın totoşundan kan alırlar.

Son düzenleme:
istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt