teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bence android olan tüm markalarda böyledir,keşke teşhir ürünü inceleyip de alsaymışınArayüzü aynı olan Regal 50R754UA9 modelini aldım. Kumandasında sesli komut tuşlu olmamasına canım sıkıldı. Regalin web sayfasında ürünlerine ait detaylı görseller yok. Kutudan ne çıkarsa bahtınıza bir durumla karşı karşıyasınız. Görsellerin mutlaka olması lazım. bu tarz ticari anlayışa sahip firmalardan ürün satın alınmamalı diye düşünüyorum.
Bilmiyorum benim TV'demi öyle yoksa Vestel ürünü tüm tvlerdede öylemidir ama benim satın aldığım Tv'de Kanal taşıma silme işlemlerini vs hiçmi hiç beğenmedim böylesine rezalet bir arayüz kullanım yapmışlar.
Diğer sayfalara geçmek için yön tuşlarını zorunlu kılıyor. Mesela diğer sayfaya alt üst tuş ile geçemiyorsun illa sağ sol yön tuşlarını kullanmak zorundasın
Son sayfalardan ön sıralara taşımak istediğinde ise, işlem daha uzun sürüyor ağır çalışıyor. Bu tarz android TV almayıp dahili uydu alıcısı olan kanal işlemlerinde vs kullanımı kolay basit ucuz yollu görüntüsü güzel bir TV ile TV BOX almak çok mantıklı.
Ayrıca 1-2gb ram olan tv bunlar,bir ara bahsetmiştim android tvlerden ,en güzeli uydusuz tv alıp,yanına iyi bir uydu alıcısı koymak ,bu arada hiç değilse vestel tüketiciyi pek üzmüyor ,aynı yakınlığı diğer üreticilerden göremeyenler çoğunlukta maalesef.
Düzelmez bence de,bunları alan olduktan sonra,düzelmezÜreticiler istediklerini yazıyor istemediklerini ise gizli kalmasını istiyorlar özellikleride damla damla vererek sonraki ürünleri içinde şimdiden piyasa yaratıyorlar. Ürünler ucuz olsa gene neyse diyeceğiz ama hep bir ağızdan anlaşmış gibi fiyatları da bir birine yakın. Bu durum düzelmez, tüketici dostu firma lazım.