Valla ben çok anlamıyorum aslında teknik bilgim de yok bu konu ile ilgili. ben 4k bir video açıp genel anlamda gözüme hoş gelecek şekilde yaptım ilk aldığımda halen daha o şekilde duruyorArkadaşlar 65qa9700 model için görüntü ve ses ayarlarında neye dikkat etmeliyim siz ayarlarda ne kullanıyorsunuz biryerde micro dimming en üst seviyede olmalı denilmiş ama ben TV de bulamadım sizde var mı microdimming ayari
servis menusunu ben de acamadim. Ayrica en iyi goruntu ayarlari medir bilen var mi ?Bu eski nesil tv de oldu ama yeni nesil 65QA9700 da denedim olmadi yeni nesillerde farklı mı oluyor?
normal smarttv servis menüsü gibi giriyorsunuzdur büyük ihtimalle, linkteki seceneklere göz atin.servis menusunu ben de acamadim. Ayrica en iyi goruntu ayarlari medir bilen var mi ?
olmadi maalesefnormal smarttv servis menüsü gibi giriyorsunuzdur büyük ihtimalle, linkteki seceneklere göz atin.
Önemli - Tv'lerin Servis menüsüne giris yöntemleri ,servis menü kodlari
Bilinmis tv markalarina ait servis menü giris yöntemlerini farkli sitelerden alinti yaparak bir araya getirdigim bu listeyi servis menüsünde yapilacak herhangi bir hatanin geri dönüsünün cok zor oldugunu bildiginizi varsayarak/hatirlatarak paylasiyorum..Eklemek istediginiz bildiginiz baska...tavsiyeforumu.com