MutluTEKİR
Aktif Üye
- 29 Tem 2022
- 215
- 34
Yazdigimiza bir cevap atacak mısınız yoksa boşuna mi yaziyoruz acaba??
Turan dostumuzun dediği gibi konusu bura olmayınca kalıyor.https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-panel-bilgi-hatti.449/
Bu başlığa yazmanız gerekiyor, sanırım bu yüzden cevap alamadınız, forum gayet iyi işliyor, ellerinden geldiği kadar her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Bu ürün daha sahaya sürülmeden evvelZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.görüşlerimi yazdım. Her ne kadar karma panel olsa da panel üreticileri birisi LG diğeri BOE olsa da ikisinin de panel yapı tipi tabanı IPS olduğu için en azından kime hangi panel gelirse gelsin aynı algoritmik sonuçları alacağını biliyor olmamızın rahatlığı var. MB185 anakartlı olması bir yönden avantaj çünkü yeni bir anakart, diğer yönden ise orta ve uzun vadede bize ne verecek bilmiyoruz.
mesela nasıl ki MB130 anakart bizim yüzümüzü kara çıkartmadı ama MB230 anakarta ben hiç ısınamadım ise MB180 için de kısa bir süre gözlem yapmamız gerekecek bir karar varmak adına.
FRR değeri memc desteği, pix pro ile dikkat çekmiyor desem yalan o
Adem bey selamlar, bu akşam bu ürünü (65qa9700) almak için bir vestel mağazasına gideceğim. Satış temsilcisi beyefendi stoklarında bulunan bu ürünlerden istediğim seri numarasına sahip olan cihazı bana verebileceğini söyledi bu nedenle size sormak istediğim soru şudur; eğer seçme şansınız olsaydı LG veya BOE olarak siz hangi panel ile üretilmiş cihazı seçerdiniz? Saygılar.Bu ürün daha sahaya sürülmeden evvelZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.görüşlerimi yazdım. Her ne kadar karma panel olsa da panel üreticileri birisi LG diğeri BOE olsa da ikisinin de panel yapı tipi tabanı IPS olduğu için en azından kime hangi panel gelirse gelsin aynı algoritmik sonuçları alacağını biliyor olmamızın rahatlığı var. MB185 anakartlı olması bir yönden avantaj çünkü yeni bir anakart, diğer yönden ise orta ve uzun vadede bize ne verecek bilmiyoruz.
mesela nasıl ki MB130 anakart bizim yüzümüzü kara çıkartmadı ama MB230 anakarta ben hiç ısınamadım ise MB180 için de kısa bir süre gözlem yapmamız gerekecek bir karar varmak adına.
FRR değeri memc desteği, pix pro ile dikkat çekmiyor desem yalan olur.
adem bey merhaba, seçme şansınız olsa hangi paneli seçersiniz?Bu ürün daha sahaya sürülmeden evvelZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.görüşlerimi yazdım. Her ne kadar karma panel olsa da panel üreticileri birisi LG diğeri BOE olsa da ikisinin de panel yapı tipi tabanı IPS olduğu için en azından kime hangi panel gelirse gelsin aynı algoritmik sonuçları alacağını biliyor olmamızın rahatlığı var. MB185 anakartlı olması bir yönden avantaj çünkü yeni bir anakart, diğer yönden ise orta ve uzun vadede bize ne verecek bilmiyoruz.
FRR değeri memc desteği, pix pro ile dikkat çekmiyor desem yalan olur.
Eyvallah şimdi yazdim oraya dahttps://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-panel-bilgi-hatti.449/
Bu başlığa yazmanız gerekiyor, sanırım bu yüzden cevap alamadınız, forum gayet iyi işliyor, ellerinden geldiği kadar her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar.
GünaydınAdem bey selamlar, bu akşam bu ürünü (65qa9700) almak için bir vestel mağazasına gideceğim. Satış temsilcisi beyefendi stoklarında bulunan bu ürünlerden istediğim seri numarasına sahip olan cihazı bana verebileceğini söyledi bu nedenle size sormak istediğim soru şudur; eğer seçme şansınız olsaydı LG veya BOE olarak siz hangi panel ile üretilmiş cihazı seçerdiniz? Saygılar.
adem bey merhaba, seçme şansınız olsa hangi paneli seçersiniz?
Sizdeki sorun, forumda bir SAMSUNG PANEL DESTEK HATTI konu başlığı olmaması. Bu başlık yok çünkü tüm panel bilgileri elimizde yok.Eyvallah şimdi yazdim oraya da
abi benim attığım tv samsung değil ki vestel 65QA9700 BENIM ALDIGIM TELEVIZYONSizdeki sorun, forumda bir SAMSUNG PANEL DESTEK HATTI konu başlığı olmaması. Bu başlık yok çünkü tüm panel bilgileri elimizde yok.
İnsanlar bilmediği konulara cevap yazmıyor doğal olarak. Samsung konusunda biz de servis arkadaşlardan destek alıyoruz. Müsait olduğunda hangisi cevap verirse size geri dönüş yaparız.
Adem bey bilgilendirme ve yönlendirmeniz çok teşekkür ederim. Ürünü bugün satınaldım ancak bulunduğum şehirde stok olmadığından yeni ürünler gelene kadar 15-20 gün beklemem gerekecek. Yeni ürünler ürünü aldığım bayi deposuna gelir gelmez sizlere seri no ileterek tekrardan yardımınızı rica edeceğim. Kolaylıklar, iyi çalışmalar dilerim.Günaydın
BOE nin 12 COF ve %98 sRGB
LG nin 8 COF ve %85 sRGB olduğunu düşününce ben donanıma önem veren birisi olarak BOE tercih ederim.
Yalnız bu modelde işin içinde bir HKC faktörü olduğunu da unutmamanız gerekir
Bu konuda yeri gelmişkenbir kere daha uyarmak isterim. Bizler size bazen TEKİL PANEL diye birmodel belirtiyoruz ancak geçen her gün o üretime yeni bir panel eklenmesi olasılığını da yanında getiriyor. Bazen de karma panel diyerek 2 marka söylüyoruz sonra buna 3 üncüsü dahil olabiliyor.
O nedenle en makul olanı sizin yaptığınız. Bizlerden aldığınız bilgiler sonrası bir süre geçtiksen sonra satın almaya jkarar verirseniz mutlaka güncel bir sorgulama yapınız.
Anladın umarımBen led tv yi internet uzerinden film izlemek icin aliyorum. Daha once farkli bir marka deneyimim oldu ama surekli takilarak (bilgisyarda takilma olmuyor, internet hizi 75mb) izlemek zorunda kaliyordum. Ram yetersiz geldiginden olabilir, film izleidkten bir süre sonra tv sorun cikartiyordu. 1- Vestel de browser uzerinden film izlemek istesem performansi nasil olur?
Allah Allahabi benim attığım tv samsung değil ki vestel 65QA9700 BENIM ALDIGIM TELEVIZYON
eyvallah abi teşekkür ederim çok sağolunAllah Allah
Ben Samsung seri numarası görmüştüm karıştırmışım demek ki. Şimdi o Samsung seri numarasını kim atmıştı onu bulmam lazım
Sizin tv de LG panel var.
Adem abi peki HKC panel de COF sayısı nedir ve yapı tipi IPS mi VA panel miGünaydın
BOE nin 12 COF ve %98 sRGB
LG nin 8 COF ve %85 sRGB olduğunu düşününce ben donanıma önem veren birisi olarak BOE tercih ederim.
Yalnız bu modelde işin içinde bir HKC faktörü olduğunu da unutmamanız gerekir
Bu konuda yeri gelmişkenbir kere daha uyarmak isterim. Bizler size bazen TEKİL PANEL diye birmodel belirtiyoruz ancak geçen her gün o üretime yeni bir panel eklenmesi olasılığını da yanında getiriyor. Bazen de karma panel diyerek 2 marka söylüyoruz sonra buna 3 üncüsü dahil olabiliyor.
O nedenle en makul olanı sizin yaptığınız. Bizlerden aldığınız bilgiler sonrası bir süre geçtiksen sonra satın almaya jkarar verirseniz mutlaka güncel bir sorgulama yapınız.