Yüklenen yazılıma ilişkin herhangi bir detay bilgisi olmaz. Onlar servis kayıtlarında yer alır. Burada belirtilen yazılım yüklemesi yapıldığıdır.![]()
Merhaba arkadaşlar gorseldeki yazılım yuklenmisti bu nedir bileniniz varmı![]()
Yüklenen yazılıma ilişkin herhangi bir detay bilgisi olmaz. Onlar servis kayıtlarında yer alır. Burada belirtilen yazılım yüklemesi yapıldığıdır.![]()
Merhaba arkadaşlar gorseldeki yazılım yuklenmisti bu nedir bileniniz varmı![]()
Anladım. Yazılım numarası olarak gördüğünüz baştaki rakamlar servis yazılımında kullanılan sistemden çağırılan işlem kodudur. Yazılımın içeriği ile veya sizinle ilgili herhangi bir bilgi içermez.Yazılım numarası varya neymis acaba diye meraktan sordum
Açıklama bölümünde yazarYazılım numarası varya neymis acaba diye meraktan sordum
Açıklama bölümünde yazar
Açıklama bölümünde yazar
Bu "numaralı ve açıklamalı" usta tarafından televizyona yazılım yüklenmiştir,yükleyen ustanın kod numarasıdır mutlaka![]()
Bunu sormak istedim

Daha önce sizinle paylaşıldığı gibi karar çıkmış. Sevindim. Bana göre birebir aynı modelle değişim yapılsın. Geldiğinde servis ile birlikte kontrollerinizi yapın. Hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar süreç sona erdi ve değişim karari verildi bana aynı model veya toshiba 65qa7d63dt u verebileceklerini söylediler kararsız kaldım sizce hangisi![]()
Çok teşekkürlerDaha önce sizinle paylaşıldığı gibi karar çıkmış. Sevindim. Bana göre birebir aynı modelle değişim yapılsın. Geldiğinde servis ile birlikte kontrollerinizi yapın. Hayırlı olsun.
Tabii ki tercih sizin. Benim tavsiye etmemdeki yegane sebep marka hakları alınmış bir Vestel yan ürünü almak yerine yine Vestel markalı ve detaylarını bildiğiniz, öğrendiğiniz bir ürün almanızdır.Çok teşekkürlerToshiba biraz daha pahalı ama bir iki özellik farklı ben sorunsuz bir TV istiyorum aslinda ve TV konusunda hiç şansım yok bunu anladım en az sorunlu ikisinden hangisidir diye tekrardan sorup bilgi alayım istedim
Bu forum sayesinde çok şey öğrendim panel çeşitleri farkları vs ve herşeyden önemlisi hiç bir sorum cevapsız kalmadı öncelikle ilginiz için herkese sonsuz teşekkürlerTabii ki tercih sizin. Benim tavsiye etmemdeki yegane sebep marka hakları alınmış bir Vestel yan ürünü almak yerine yine Vestel markalı ve detaylarını bildiğiniz, öğrendiğiniz bir ürün almanızdır.
Çözümün üretilmiş olmasına çok sevindik. Diğer aşamalarda verdiğimiz bilgileri dikkate alarak kontrollerinizi yaparsanız inşallah bir daha benzer bir problemle karşılaşılmaz.Bu forum sayesinde çok şey öğrendim panel çeşitleri farkları vs ve herşeyden önemlisi hiç bir sorum cevapsız kalmadı öncelikle ilginiz için herkese sonsuz teşekkürlergönlüm Vestel den yana ama yine sorunlu gelirse diye diğer seçeneği de düşündüm yarına kadar karar vermem lazım
Teşekkürler desteginiz için sosyal medya ve Vestel servisi bu konuda etkili oldu ışık sızması normal dediler ekrandaki lekeler değişim sebebi oldu umarım yenisi sıkıntısız gelirÇözümün üretilmiş olmasına çok sevindik. Diğer aşamalarda verdiğimiz bilgileri dikkate alarak kontrollerinizi yaparsanız inşallah bir daha benzer bir problemle karşılaşılmaz.
Sosyal medya'ya illa yazdıracaklarTeşekkürler desteginiz için sosyal medya ve Vestel servisi bu konuda etkili oldu ışık sızması normal dediler ekrandaki lekeler değişim sebebi oldu umarım yenisi sıkıntısız gelir![]()