İnşallah tekrar sıkıntı yaratmaz. Süreci paylaşmaya devam ederseniz çok memnun oluruz.Vestel istedim umarım sorunsuz birşey gelir
Ne demek tabiki sizlere sonsuz teşekkürlerİnşallah tekrar sıkıntı yaratmaz. Süreci paylaşmaya devam ederseniz çok memnun oluruz.
Rica ederiz. Elimizden geldiğince...Ne demek tabiki sizlere sonsuz teşekkürler
Youtube videolarındaki kırılmaları daha önce de konuşmuştuk. Lekeler, ışık sızması v.s. çözüldüyse o kırılmalar youtube yayını ve bağlantıdan kaynaklanabilir.Bugün yeni televizyonum teslim edildi testlere başladım inşallah sıkıntı yaşatmaz ve televizyon konusunu kapatırım panel bilgisini forum sayesinde ogrendim pek vakıf değilim ama boe imiş bariz bir ışık sızması yada ekranda leke yok bazı you tube videolarında kırılma oluştu ama sorun degil
You tube izlenim olarak yazdım çok sorun değil görüntü vs renkler daha canlı gibi ama biraz karanlık gibi geldi belki baka öyle gelmiştir ve halen boe ve LG arasındaki farkları bulmaya çalışıyorum ama bulamadım sonuçta güzel TVYoutube videolarındaki kırılmaları daha önce de konuşmuştuk. Lekeler, ışık sızması v.s. çözüldüyse o kırılmalar youtube yayını ve bağlantıdan kaynaklanabilir.
Yan açıdan izlemeyi deneyin renklerde solma olacak mı?You tube izlenim olarak yazdım çok sorun değil görüntü vs renkler daha canlı gibi ama biraz karanlık gibi geldi belki baka öyle gelmiştir ve halen boe ve LG arasındaki farkları bulmaya çalışıyorum ama bulamadım sonuçta güzel TV
Bir iki açıdan resim çektim sizler kadar vakıf değilim görüntü ile alakali yorumlarınızı bekliyorum video da çektim fakat foruma yüklenmedi you tube linki olarak bırakıyorum değerlendirmeleri alayımYan açıdan izlemeyi deneyin renklerde solma olacak mı?
Bir iki açıdan resim çektim sizler kadar vakıf değilim görüntü ile alakali yorumlarınızı bekliyorum video da çektim fakat foruma yüklenmedi you tube linki olarak bırakıyorum değerlendirmeleri alayım
BOE ADS Ustam.Bu hangi panel ise gayet iyi hiç renklerde bozulma yok
Tamam hatırladım panel bilgisini ben yazmıştımBOE ADS Ustam.
Aman arkadaslarik Maşallah diyelim boe ads hemen bakayım neymişBOE ADS Ustam.
Bu arada bende aynı fikirdeyim.
Evet aynen oyleTamam hatırladım panel bilgisini ben yazmıştım
Görüntü gayet iyiAman arkadaslarik Maşallah diyelim boe ads hemen bakayım neymiş