beratozguner
Aktif Üye
Benim kullandigim 50mu7000. Fisini cekip taktigimda dahi anında görüntü geliyor. Standby da zaten direk açılıyor. DeneyebilirizBen 1 saniyede açılan Samsung görmedim. Linux olanları öyle en azından.![]()
ama iddiaa lazim 
Benim kullandigim 50mu7000. Fisini cekip taktigimda dahi anında görüntü geliyor. Standby da zaten direk açılıyor. DeneyebilirizBen 1 saniyede açılan Samsung görmedim. Linux olanları öyle en azından.![]()
ama iddiaa lazim 
Logodur o gelen, UI (Arayüz) geliyor mu? Ondan bahsedelim, öyle bir boot PC'de yok.Benim kullandigim 50mu7000. Fisini cekip taktigimda dahi anında görüntü geliyor. Standby da zaten direk açılıyor. Deneyebilirizama iddiaa lazim
![]()

Açılış ekranında samsung logosu yokLogodur o gelen, UI (Arayüz) geliyor mu? Ondan bahsedelim, öyle bir boot PC'de yok.![]()
Tv bastığınız anda aşağıda ki bar ile canlı tvdeyseniz kanal geliyor. Android olmadığı için ui yok zaten tizen uygulama barı bulunuyor. Diyorum ya hadi iddiaya girelim
Üşenmeyeceğim akşam çekicem 
Bekliyoruz. 1 saniye değildir o yine de.Açılış ekranında samsung logosu yokTv bastığınız anda aşağıda ki bar ile canlı tvdeyseniz kanal geliyor. Android olmadığı için ui yok zaten tizen uygulama barı bulunuyor. Diyorum ya hadi iddiaya girelim
Üşenmeyeceğim akşam çekicem
![]()

1-3 işte o kadarıda aramayalımBekliyoruz. 1 saniye değildir o yine de.![]()
Eve geçip atıcam test olsun. Hem fişten çekip deneyeceğim hemde direk stand by konumundan. Bakalım kaç saniye sürüyor 
Bu tv leri bide şu video ile test edermisiniz motion testlerinde basarılımı acaba çünkü bendeki vestel 43 UA 9800 modelinde bu video yu hicbir sekilde akıcı seyredemedim..
Usenmedim cektim haha.Bekliyoruz. 1 saniye değildir o yine de.![]()

Usenmedim cektim haha.
standby acilisi
fisi cikarip taktim actim
Rakip varsa gelsin hahah![]()

Prizden fişi çektim aynı senaryo aslında. Birşey olmuyor. Gitti geldi elektrik daha önceSistem sürekli açık, sadece panel kapatıyor demek ki.
Bir elektrik gidip gelmesi sonrası boot uzar ya da depolaması uçar benden söylemesi.![]()
süre konusunda sıkıntısı yok. Maksimum beklettiği 5-7 saniye oluyor. Oda aslında tv açılıyor sadece canlı tv yazısını beklemek ama youtube vs direk giriyor.Evet uykuda inanımaz hızlı. Hatta en son youtube vs kalsın uzun süre kapalı kalmazsa direk oradan devam ediyor. Yanlışlıkla kapattınız diyelim direk ana menüye dönmüyor son uygulamadan devam ediyor. Fişi çekip devam edince anasayfa geliyor ama hız yine iyi.tizen işletim sistemi uyku modundan hızlı açılış sanırım
Önemsiz bir detay işte.Konu buralara nereden geldi acaba![]()

Herşey bir iddiayla başladıKonu buralara nereden geldi acaba![]()
İddiayıda ben kazandımÖnemsiz bir detay işte.![]()

Lahmacun gönderelim.Herşey bir iddiayla başladı
İddiayıda ben kazandım![]()