B
beratozguner
Aktif Üye
- 25 Mar 2021
- 101
- 32
Sesli komut olayını babam dışında kullanan görmedim. Tv box var xiaomi adam onu gördüğünden beri hayatı değişti. Yaşlı bir insan için tek tek butona basmaktansa söylemek çok mantıklı. Birde google çok iyi anlıyor youtube üzerinden özellikle mükemmel çalışıyor.benim ilgi alanim olan tv ler degil fakat iyi bir anlatim olmus niye izledim bilmiyorum
dikkatimi ceken birsey oldu tvlerin standby dan acilma süresi cok uzun sanki o kadar zamanda benim masa üstü pc aciliyor hazir hale geliyor
tvlerin renk ayarlari cok yüksek gibi görünüyor cekimden mi bilmiyorum kirmizi gibi canli renkler cok parlak gibiydi vestelin aydinlatma ayarida toshibaya göre daha yüksek gibi duruyordu
sesli komut olayi cok gerekli birsey degil benim icin hic kullanmiyorum butona bas derdini anlat acsin vs yapana kadar kendim aciyorum aktif kullananlar varmi
neyse bu kadar erol büyükburcluk yaptiktan sonra eline saglik diyip mesaji bitireyim
Stand by benimde dikkatimi çekti. Samsung tv var. 3yıllık bir tv ama 5 saniye filan sürüyor maksimum fişini çekip takıp açılması. Stand by da beklerken 1 saniyede açlıyor. Çok büyük bir sorun değil aslında ama insan Tv karşısına geçince çat diye gelsin istiyor. Çay kahve alıp gelmek yerine