vestel 58u9500

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
tv geldi

d4fb1c1e-c2db-4acf-a6b3-49061503f228.jpg

panel bilgisi alabilir miyim F fikoloji
panda panel

A Çevrimdışı

atakane123 

Aktif Üye
11 Nis 2020
72
23
arkadaşlar tv geldi.ancak televizyon kendi kendine görüntü modunu dinamikten doğala çekiyor nr yapmalıyım
ai yapay xeka yazıyor ve ayarları geri alıyor F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Bantlarla ilgili şüpheniz olur ise yine isterseniz tutanak tutturun T trkkrsy bahsettiği gibi durumlar söz konusu ise yeni tv talep edin eğer hala şüpheleriniz var ise teşhir yada başka bir neden ile ilgili

kurulumu yapan arkadaşlardan rica edip servis menüsünden TV Life Time kısmından kullanım süresine bakabilirsiniz full yazılım atılmadığı sürece sayaç sıfırlanmıyor
Şu life time mevzusu da çok gerçekçi değil eğer full yazılımla format atılırsa saat sıfırlıyor, profesyonel olmayan biri kolaylıkla yutar bunu (Bu konu için değil genel olarak böyle) düzenleme: eksik okumuşum sen de yazmışsın zaten kusura bakma

A Çevrimdışı

atakane123 

Aktif Üye
11 Nis 2020
72
23
servisle iletişime geçtim ilk kurulum yaptım suan sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama şöyle bi sıkıntı var televizyonda quıck aı yapay zeka var bnunu açtığımda otomatik olarak görüntüyü doğala çekiyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
servisle iletişime geçtim ilk kurulum yaptım suan sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama şöyle bi sıkıntı var televizyonda quıck aı yapay zeka var bnunu açtığımda otomatik olarak görüntüyü doğala çekiyor
o zman bi özellik,
o modun resmini gönderirimisin ?
kullanım kitapçığında bir bilgi varmı ?

Geri
Üst Alt