A
atakane123
Aktif Üye
- 11 Nis 2020
- 72
- 23
bende şimdi onu araştırıyorum siz ulaştınız mı vesteleBizimki de sabah 8.50 de ulaştı. Sokağa çıkmama vesilesi ile p.tesiye kaldı kurulum vs.
bende şimdi onu araştırıyorum siz ulaştınız mı vesteleBizimki de sabah 8.50 de ulaştı. Sokağa çıkmama vesilesi ile p.tesiye kaldı kurulum vs.
panda panel
oleyy be çok sağol F fikolojipanda panel
Şu life time mevzusu da çok gerçekçi değil eğer full yazılımla format atılırsa saat sıfırlıyor, profesyonel olmayan biri kolaylıkla yutar bunu (Bu konu için değil genel olarak böyle) düzenleme: eksik okumuşum sen de yazmışsın zaten kusura bakmaBantlarla ilgili şüpheniz olur ise yine isterseniz tutanak tutturun T trkkrsy bahsettiği gibi durumlar söz konusu ise yeni tv talep edin eğer hala şüpheleriniz var ise teşhir yada başka bir neden ile ilgili
kurulumu yapan arkadaşlardan rica edip servis menüsünden TV Life Time kısmından kullanım süresine bakabilirsiniz full yazılım atılmadığı sürece sayaç sıfırlanmıyor
hangi durumda yapıyor ?arkadaşlar tv geldi.ancak televizyon kendi kendine görüntü modunu dinamikten doğala çekiyor nr yapmalıyım
ai yapay xeka yazıyor ve ayarları geri alıyor F fikolojiAdem Helvacı
ilk defa duydum, hadi netflixde duymuştumnormal yayın
o zman bi özellik,servisle iletişime geçtim ilk kurulum yaptım suan sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama şöyle bi sıkıntı var televizyonda quıck aı yapay zeka var bnunu açtığımda otomatik olarak görüntüyü doğala çekiyor
Galiba tasarruf modu gibi bir şey, telefonlardaki ışık sensörü gibi, gündüz parlatıyordur, gece kısıyordur ışığıo zman bi özellik,
o modun resmini gönderirimisin ?
kullanım kitapçığında bir bilgi varmı ?