mb130s ana kartŞimdi tekrar yaptım oldu standartlı seçtikten sonra ön ayar kanal listesi yükle çıktı ve sonunda becerebildim. Çok teşekkürler ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Galiba düz mb130
mb130s ana kartŞimdi tekrar yaptım oldu standartlı seçtikten sonra ön ayar kanal listesi yükle çıktı ve sonunda becerebildim. Çok teşekkürler ?
Galiba düz mb130
Nasıl bilirsiniz hocam bu kartı peki ?mb130s ana kart
bu konudaki tv 4 çekirdek yazıyor, bendeki 2. aynı işlemci değil sanırım. ayrıca bu konudaki tv 2017 çıkışlı mı?İşlemci aynıydı bildiğim kadarıyla, bu harf olayı revizyonu temsil eden bir durumdu diye biliyorum.
Benim tv 2019 çıkışlı. Seri numarasıyla bilgileri vermişti adem hoca. Bulamadım o mesajıbu konudaki tv 4 çekirdek yazıyor, bendeki 2. aynı işlemci değil sanırım. ayrıca bu konudaki tv 2017 çıkışlı mı?
epey.com zaten pek güvenilir değil diyorlar.Benim tv 2019 çıkışlı. Seri numarasıyla bilgileri vermişti adem hoca. Bulamadım o mesajı
qui menü çünküNasıl bilirsiniz hocam bu kartı peki ?
Yok hocam iyi bi kartmıdır yani onu sormak istedimqui menü çünkü
Bu televizyonun eski üretimleride var 2017 üretimleride var diye biliyorumepey.com zaten pek güvenilir değil diyorlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu konudaki tv 4 çekirdek yazıyor, bendeki 2. aynı işlemci değil sanırım. ayrıca bu konudaki tv 2017 çıkışlı mı?
V10115599 ürün kodlu mb120 üretimi 2017 dir.epey.com zaten pek güvenilir değil diyorlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
V10115599 ürün kodlu mb120 üretimi 2017 dir.
V10121647 ürün kodlu mb130s üretimi 2019
vetelin en iyi kartlarından birisidir. Güncellemesi mevcuttur.Yok hocam iyi bi kartmıdır yani onu sormak istedim
Bu televizyonun eski üretimleride var 2017 üretimleride var diye biliyorum
konuyu yine memc'e getirmek üzerim hocam. haberin olsun, kaç bence.O detayları bilemiyorum maalesef ama MB130 bir TV'de neyse diğerinde de o'dur bence hocam.
Yani Vestel birine 4 çekirdek takayım diğerine 2 çekirdek takayım demez bence.
Ha, birinde Quantum renk paleti vs. vs. zilyon tane geliştirme vardır, ek video processor koyar bu iş için belki.
Yoksa temelindeki işlemci aynıdır bence. Çünkü hem üretim süreci, hem de yazılım geliştirme süreci Vestel'e ciddi bir maliyet yapar yani bence.
Genelde fark konnektör sayısı, ek özellik olarak oluyor benim gördüğüm.
Ben işin içinde biri değilim, tüketiciyim sizin gibi, o yüzden söylediklerimin net doğruluğu yok. Ona dikkat edin.
hemen çizdiğin kısım yanında 1901 yazıyor.
ben kaçtımkonuyu yine mec'e getirmek üzerim hocam. haberin olsun, kaç bence.