devrimeren
Aktif Üye
- 1 Mar 2019
- 279
Arkadaşlar televizyonum geldi. İnceleme videosu çekecektim fakat ben evde değildim servis geldiğinde. Televizyonu seneye evlendikten sonra kullanacağım için servis kurulumunu yapıp tekrar paketin içine koymuş. Bana gelen ürün 10121647 ve özelliklerinin hepsi kutuda yazıyor. Gerçi fotoğrafta tam okunabiliyor mu emin değilim. Kısaca yazayım. Mb130 anakart, 4K UHD, 4K Uydu Alıcı, 4 çekirdek, Netflix, SMR 2200 Hz, DTS Trusurround, DTS-HD, Ultra Dinamic Contrast, 3x HDMI, 2x USB, Pixellence, HDR, Dolby Vision. Kumandası hoşuma gitti üstü gri kaplı ve Netflix, Youtube tuşları bulunuyor. Gerçekten çok ince ve zarif duruyor. İçinden tüm aparatları çıkıyor duvara asma dahil. Servis özellikle beni o kadar çok şaşırttı ki. Satın aldığım bayi Vestelden randevu alabiliyormuş. Bayiyi aradım ve 5 dakika bile geçmeden yetkili servis beni aradı ve 2 saat sonraya randevu verdi. Vestel gerçekten bu işi artık öğrenmiş ve yaygınlaştırmış. Son olarak ben görünüş, incelik ve özelliklerini çok beğendim. Babam, servis kurarken yanındaydı. Evde bir Vestel tv daha var. Bunu görünce biz televizyon mu izliyomuşuz şimdiye kadar gibi bir tepki vermiş artık gerisini siz düşünün ?