VESTEL 55UD9650 Piramitin Tepesi 4K TV

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
36
Şimdi hocam bu tvlere hemen hemen aynı dedik ama
9650-- 4040tl
9360--3600 tl
9460--5000 tl
bu aralarındaki fiyat farkı nedir ?
ve parlak kenar olan 9650 mi sadece bilgisi olan var mı ?

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
Şimdi hocam bu tvlere hemen hemen aynı dedik ama
9650-- 4040tl
9360--3600 tl
9460--5000 tl
bu aralarındaki fiyat farkı nedir ?
ve parlak kenar olan 9650 mi sadece bilgisi olan var mı ?
9650 kenarları rose gold olan 9360 quantum renk paleti teknolojisi olan diye biliyorum. 9650de quantum renk paleti teknolojisi varmı tam emin değilim hiç bir yerde yazmıyor.

C Çevrimdışı

cmy1903

Yeni Üye
18 Şub 2019
4
43
Peki 9650 nin artılarını tespit edebildinizmi?
Bende sorunlu 9360 dan fabrikanın gönderdiği 9650 aldım.öyle büyük farklar yok 9360 1 hafta bende kaldı kullandım.Normal HD yayınlarda 9650 bence bı tık daha iyi özellikle insan yüzlerindeki renk tonlarında.Diğer özellikler aynı aradaki tek fark 9360 SMR 1800 Hz 9650 2200 Hz. 3500 e kadar ikisinide alabilirsin. özellikle net flix dolby vision filmler izlemek çok güzel

A Çevrimdışı

AKTAŞ32

Yeni Üye
28 Kas 2018
31
30
Hocam şimdi ortada bir kandırma durumu var.siz n11 ile telefonlu temas kurun o firmanın iyi niyetli bir satıcı olamdığını ifade edin.

Siz ürünü almadan önce çeyiz için evlilik için aldığımızla alakalı bir görüşme mesajlaşma yapmış mıydınız mağazayla?

Ayrıca ürünün orjinal kutusu böyle mi vestelde ?

Mağazanın yorumlarını kontrol edin bu tip olumsuz yorumların ekran görüntülerini alıp kayıt edin bunları n11 ile temas kurunca sıralayın ve n11 müşteri temsilcisiile değil yetkili birini telefona ısrarla isteyin telefona yetkili bakmadığı sürece telefonu kapatmayacağınızı belirtin telefonu asla sizin yüzünüze kapatamazlar yetkili ile görüşün elinizdeki olumsuz yorumlarıda yetkiliye iletin ürünü size teşhir olarak belirtmeden sattıklarını ve ürünü çeyiz için aldığınızoda belirtin bu ürünü iade almak durumundalar ortada bir aldatmaca kandırmaca söz konusu.

N11 ile bende çalışmaktayım. Özel bir firmanın eticaret yöneticisiyim. Zaman zaman art niyetli müşterilerde çıkmıyor değil bizimde başımıza iş geldi müşteri ürünleri almış resmini çekmiş kırok geldi diye iade kaydı açıyor sallamasyon bir takip no ile iade süresini başlatmış süre doluyor mal bize gelmiyor para müşteriye aktarılıyor. Müşteriyle irtibata geçtik mal nerde diye çöpe attım demesin mi müşteriye süre verdik istanbul içindeydi öğlen saat 13:00 a kadar ürünler gelmezse hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız bilginiz olsun dedik.akabinde n11 ile de yetkiliyi telefona alarak müşteriyle n11 i muattap ederek aynı ürünleri almasını sağladık ve n11 yetkilisi kargo hareketi olmadan alışverişi onayladı paramızı dolandırıcıdan kurtardık.

Sizde n11 in desteği ile bu işi çözebilirsiniz. Tüketici hakem heyetinde sizin lehinize sonuçlanması biraz zor bir durum şahsi fikrim. N11 de hala satış yapıyorlarsa n11 mağduriyetinizi gidermek zorunda.
İnsanları dolandıran kandıran satıcıları n11 bünyesinde barındırmakla sizde suça iştirakçi oluyorsunuz diye kendilerine söyleyin.
O yetkili firmanın yerkilisiyle irtibata geçecektir sorununuzu sonuçlandıracaklardır.
N11 ile görüştüm bana geri dönüş yaptılar dedikleri şu : Vestel servis yetkililerinin hazırladığı hasar raporunda iade ve değişim uygundur ibaresi olmadığı için mağaza iade ve değişimi kabul etmiyormuş...
ben de gittim servisle konuştum onlarda bizim prosedürlerimizde böyle birşey yok dediler n11 müşteri hizmetleriyle de konuşturdum... servisin bana dediği eğer biz böyle birşey yazarsak bu ürünü vestel olarak bizim değiştirmemiz gerek dedi... burdanda anlaşılacağı mağaza uyanıklık yapmış n11 e böyle demiş ki ürünü vestel değiştirsin cidden millet çok uyanık olmuş... N11 de bunu bana böyle söyleyip durdu yani ara bulacağına sadece mağazanın dediğini iletiyor bana kimsenin çözüm için birşey yaptığı yok ... OLAN BİZE OLDU
Sizin dediğiniz gibi bir daha n11 i arayıp diretecem bakalım ne olacak ...

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
N11 ile görüştüm bana geri dönüş yaptılar dedikleri şu : Vestel servis yetkililerinin hazırladığı hasar raporunda iade ve değişim uygundur ibaresi olmadığı için mağaza iade ve değişimi kabul etmiyormuş...
ben de gittim servisle konuştum onlarda bizim prosedürlerimizde böyle birşey yok dediler n11 müşteri hizmetleriyle de konuşturdum... servisin bana dediği eğer biz böyle birşey yazarsak bu ürünü vestel olarak bizim değiştirmemiz gerek dedi... burdanda anlaşılacağı mağaza uyanıklık yapmış n11 e böyle demiş ki ürünü vestel değiştirsin cidden millet çok uyanık olmuş... N11 de bunu bana böyle söyleyip durdu yani ara bulacağına sadece mağazanın dediğini iletiyor bana kimsenin çözüm için birşey yaptığı yok ... OLAN BİZE OLDU

Malesef bu siteler üçkağıtçı dolu. Bu konu gittigidiyor daha katı olduğundan sanırım müşteriye iteleme hareketi yok. Eskiden hepsiburada da iyiydi, onlarda şimdi abudik gubudik firmalarla satış ortağı olunca orasıda bozdu. En sonki alışverişimde 4 farklı dükkanda alım yaptım sadece 1'i doğru geldi. Hele bir tanesi var 100 liralık ürün yerine 70 liralık başka bir ürün göndermiş, diğer kusurlular da en azından model farklılığı vardı sadece.

Özetle, o kadar yasa çıkmasına rağmen, niyeti bozuk olan satıcılar işi tüketiciye yıkma yolunu her daim bulubiliyorlar. Bu problemler yasa ile değil düzgün ahlak ile anca düzelir, o yüzden vay halimize.

turkaahmet Çevrimdışı

turkaahmet

Aktif Üye
24 Ocak 2019
108
44
A AKTAŞ32

durumla alakalı n11 in bu şekilde size dönüş yapması üzücü, size söylenen Vestel servis yetkililerinin hazırladığı hasar raporunda iade ve değişim uygundur ibaresi olmasına gerek yok ki bu ürün ilk çalıştırma kurulum esnasında taaa bilmem kaç dakikada sayaç görülmüş buna ne diyecekler peki.

siz bence servise bizzat gidip yüzyüze ilk kurulum esnasında çektiğiniz raporuda ilk çalıştırma raporuna tespit edilen ürünün kullanıcıya satılmadan önce çalıştırılarak kullanıldığı panel sayacının bilmem kaç dakikada olduğuyla ilgili bir yazı alın. o yazı doğrultusunda n11 ile irtibata geçin ve akabinde n11 satıcı ile görüşsün laftan anlamazlarsa satıcı firma için ayrı n11 için ayrı sikayetvar.com a mutlaka uzun uzun yazılmış içerisinde dolandırcılık kelimeside yer alan bir şikayet döşeme işlemi yapın. n11 den ve satıcı firmadan ayrı ayrı davacı olacağınızı yazın. ürünün iadesini alınıp size fatura bedelinin geri ödenmesi yönünde talepte bulunun bu işin peşini bırakmayın pes etmeyin.

2006 yıllarından bu yana e ticaret ve bilişim işlerinin içindeyim ama ne yazık ki türkiyede vicdanın yerini cüzdan aldığından ticaret gelişmez.
ahlaklı bir toplum değiliz ne yazık ki. satıcı nasıl inkar edebilir teşhir ürünü gönderdiğini aklım almıyor.

I Çevrimdışı

ibrahim63

Yeni Üye
7 Mar 2019
18
38
20190313_181631.jpg

Adem Helvacı Ado selamlar ürün hakkında anakart bilgisi alabilir miyim

A Çevrimdışı

AKTAŞ32

Yeni Üye
28 Kas 2018
31
30
A AKTAŞ32

durumla alakalı n11 in bu şekilde size dönüş yapması üzücü, size söylenen Vestel servis yetkililerinin hazırladığı hasar raporunda iade ve değişim uygundur ibaresi olmasına gerek yok ki bu ürün ilk çalıştırma kurulum esnasında taaa bilmem kaç dakikada sayaç görülmüş buna ne diyecekler peki.

siz bence servise bizzat gidip yüzyüze ilk kurulum esnasında çektiğiniz raporuda ilk çalıştırma raporuna tespit edilen ürünün kullanıcıya satılmadan önce çalıştırılarak kullanıldığı panel sayacının bilmem kaç dakikada olduğuyla ilgili bir yazı alın. o yazı doğrultusunda n11 ile irtibata geçin ve akabinde n11 satıcı ile görüşsün laftan anlamazlarsa satıcı firma için ayrı n11 için ayrı sikayetvar.com a mutlaka uzun uzun yazılmış içerisinde dolandırcılık kelimeside yer alan bir şikayet döşeme işlemi yapın. n11 den ve satıcı firmadan ayrı ayrı davacı olacağınızı yazın. ürünün iadesini alınıp size fatura bedelinin geri ödenmesi yönünde talepte bulunun bu işin peşini bırakmayın pes etmeyin.

2006 yıllarından bu yana e ticaret ve bilişim işlerinin içindeyim ama ne yazık ki türkiyede vicdanın yerini cüzdan aldığından ticaret gelişmez.
ahlaklı bir toplum değiliz ne yazık ki. satıcı nasıl inkar edebilir teşhir ürünü gönderdiğini aklım almıyor.
satıcı ile irtibat sağlayamadım ki sadece n11 üzerinden yazdığım mesajlara cevap verdiler ondada 14 günlük süreyi geçtiği için iade ve değişim yapayız dediler, bir soruma engelli kullanıcı yazmışlar yani inkarda etmiyorlar dedikleri tek şey bu telefonumu açmıyorlar başka numaradan aradım yine açılmadı...
bakalım sabır tükenene kadar uğrsacaz artık tüketici hakem hetinden olumlu sonuc cıkmazmı bilir kişi istiyecez demişti bana oradaki çalışanlar savunma istendikten sonra...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20190313_181631.jpg

Adem Helvacı Ado selamlar ürün hakkında anakart bilgisi alabilir miyim
hopeve.com dan mı aldınız ürünü ???

I Çevrimdışı

ibrahim63

Yeni Üye
7 Mar 2019
18
38
satıcı ile irtibat sağlayamadım ki sadece n11 üzerinden yazdığım mesajlara cevap verdiler ondada 14 günlük süreyi geçtiği için iade ve değişim yapayız dediler, bir soruma engelli kullanıcı yazmışlar yani inkarda etmiyorlar dedikleri tek şey bu telefonumu açmıyorlar başka numaradan aradım yine açılmadı...
bakalım sabır tükenene kadar uğrsacaz artık tüketici hakem hetinden olumlu sonuc cıkmazmı bilir kişi istiyecez demişti bana oradaki çalışanlar savunma istendikten sonra...

hopeve.com dan mı aldınız ürünü ???

Evet Hocam

B Çevrimdışı

bfikiz

Yeni Üye
13 Mar 2019
3
31
Merhabalar. Forumu epeydir takip ediyordum. İlk mesaj bugüne nasipmiş. Umarım daha öncesinde bi tanışma konusu açmam gerekmiyordur :)

Forumun geleneği olarak ilk sorumu @Ado beyciğime sormuş olayım :)

9650 ile 9360 arasında gidip geliyorum. 9360 daha yeni bir tv olması hasebiyle daha ağır basıyor. Sizce hangi tv yi neden tercih etmeliyim. Önceliklerim kesinlikle televizyon kanallarından gelen yayınlar değil. Genelde 4K filmler, Netflix gibi içerik sağlayıcılar ve futbol maçı. Televizyonu tam karşıdan görüyorum ve mesafem 3.5 metre civarı.

Teşekkürler :)

@bfikiz, @Ado

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Merhabalar. Forumu epeydir takip ediyordum. İlk mesaj bugüne nasipmiş. Umarım daha öncesinde bi tanışma konusu açmam gerekmiyordur :sirit

Forumun geleneği olarak ilk sorumu @Ado beyciğime sormuş olayım :sirit

9650 ile 9360 arasında gidip geliyorum. 9360 daha yeni bir tv olması hasebiyle daha ağır basıyor. Sizce hangi tv yi neden tercih etmeliyim. Önceliklerim kesinlikle televizyon kanallarından gelen yayınlar değil. Genelde 4K filmler, Netflix gibi içerik sağlayıcılar ve futbol maçı. Televizyonu tam karşıdan görüyorum ve mesafem 3.5 metre civarı.

Teşekkürler :sirit

@bfikiz, @Ado

9650 güncellenmiş, yani yeni model artık. Bende eski model diye gittim 9460 aldım ama hata yapmışım.

Geri
Üst Alt