VESTEL 55UD9650 Piramitin Tepesi 4K TV

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
Merhabalar. Forumu epeydir takip ediyordum. İlk mesaj bugüne nasipmiş. Umarım daha öncesinde bi tanışma konusu açmam gerekmiyordur :sirit

Forumun geleneği olarak ilk sorumu @Ado beyciğime sormuş olayım :sirit

9650 ile 9360 arasında gidip geliyorum. 9360 daha yeni bir tv olması hasebiyle daha ağır basıyor. Sizce hangi tv yi neden tercih etmeliyim. Önceliklerim kesinlikle televizyon kanallarından gelen yayınlar değil. Genelde 4K filmler, Netflix gibi içerik sağlayıcılar ve futbol maçı. Televizyonu tam karşıdan görüyorum ve mesafem 3.5 metre civarı.

Teşekkürler :sirit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@bfikiz, @Ado
9360 daha yeni bir tv diye bahsetmişsiniz ama 9650 üretimi yenilendi ve 2019 üretimi var. Alırken 10121647 olup olmadığına bakarsanız iyi olur. Bu koda sahip ürünler 2019 un şubat ayında üretimi devam ediyordu. Yani 1 ay bile olmuyor neredeyse

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
20190313_181631.jpg

Adem Helvacı Ado selamlar ürün hakkında anakart bilgisi alabilir miyim
130s şase, HDR10+DOLBY VISION, qui menü, samsung va panel

B Çevrimdışı

bfikiz

Yeni Üye
13 Mar 2019
3
31
9650 güncellenmiş, yani yeni model artık. Bende eski model diye gittim 9460 aldım ama hata yapmışım.
9360 daha yeni bir tv diye bahsetmişsiniz ama 9650 üretimi yenilendi ve 2019 üretimi var. Alırken 10121647 olup olmadığına bakarsanız iyi olur. Bu koda sahip ürünler 2019 un şubat ayında üretimi devam ediyordu. Yani 1 ay bile olmuyor neredeyse

Teşekkürler dostlar. Peki benim merak ettiğim aralarında çok fark hisseder miyim? İkisi de hemen hemen aynı fiyatta bulunuyor ve kağıt üstünde aynı gibiler. Yoksa 9650 hala en tepeyi mi simgeliyor.

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Teşekkürler dostlar. Peki benim merak ettiğim aralarında çok fark hisseder miyim? İkisi de hemen hemen aynı fiyatta bulunuyor ve kağıt üstünde aynı gibiler. Yoksa 9650 hala en tepeyi mi simgeliyor.

Bu soru tarafımca da dahil defalarca soruldu ama malesef yetkin kimseden bir cevap gelmedi.

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Önereceğim şey pek etik değil belki ama dinsizin hakkından imansızın gelmesi gibi bir durum.

Daha önce buna benzer bir şey başımıza gelmişti (GG satıcısının İstenen yerine farklı ve daha ucuz ürün göndermesi). Yine aynı şekilde satıcıdan destek ve iyi niyet görmedik. Bunun üzerine başka bir arkadaşın adı ve adresiyle aynı ürünü tekrar aldık. Bu sefer düzgün gelen ürünün paketine elimizdekini koyup iade ettik. Mecburen iade almak durumunda kaldı.

Bu hususu da bir değerlendirin derim. Siz kargoya verip gönderdikten ve hele o kargodan teslim aldıktan sonra ispat yükümlülüğü ona ait. Muhtemelen uğraşmak istemeyecektir.

turkaahmet Çevrimdışı

turkaahmet

Aktif Üye
24 Ocak 2019
108
44
Önereceğim şey pek etik değil belki ama dinsizin hakkından imansızın gelmesi gibi bir durum.

Daha önce buna benzer bir şey başımıza gelmişti (GG satıcısının İstenen yerine farklı ve daha ucuz ürün göndermesi). Yine aynı şekilde satıcıdan destek ve iyi niyet görmedik. Bunun üzerine başka bir arkadaşın adı ve adresiyle aynı ürünü tekrar aldık. Bu sefer düzgün gelen ürünün paketine elimizdekini koyup iade ettik. Mecburen iade almak durumunda kaldı.

Bu hususu da bir değerlendirin derim. Siz kargoya verip gönderdikten ve hele o kargodan teslim aldıktan sonra ispat yükümlülüğü ona ait. Muhtemelen uğraşmak istemeyecektir.

uuuu çok mantıklı olay :)

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi

D Çevrimdışı

downforce

Yeni Üye
5 Mar 2019
5
38
Servis gelip dün kurulumu yaptı fakat şöyle bi sey dikkatimi cekti çevrenin üst kısmında normal mi bu kadar boşluk.

IMG_20190316_084228.jpg

ters yüklenmiş foto tepesi bu kısım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Servis gelip dün kurulumu yaptı fakat şöyle bi sey dikkatimi cekti çevrenin üst kısmında normal mi bu kadar boşluk.

IMG_20190316_084228.jpg

ters yüklenmiş foto tepesi bu kısım
selam front dediğimiz metal kısım bağımsız tırnaklı bir kısımdır boşluklar olabilir tv ye zararı yoktur

D Çevrimdışı

downforce

Yeni Üye
5 Mar 2019
5
38
Teşekkürler bir de ayağı bozuk çıktı. Vida yuvası düzgün açılmamış, bu ayaklarda karşılaşıyoruz dedi servis elemanı. Normalde iki vida tutuyor tek vida ile tutturdu. Yeni ayak siparişi verdi.

A Çevrimdışı

admLive

Yeni Üye
17 Mar 2019
7
46
Merhaba. Bu televizyonu ciddi anlamda araştırmaya çalışıyorum fakat inceleme veya resim yeterince yok. acaba tv Slim yapıdamı ?

Geri
Üst Alt