Bütün düşüncelerinizi bir metin altında yazarsanız daha sağlıklı bir iletişim olur, Bu şekilde whatup yazışması gibi olmuşKusura bakmayın şaşkın durumdayim
Ado bey neden iade etmem gerekir yazar mısınız
Ado hocam 2 yıl garantiyi bir kenara bırakırsak ud8900 almak yerine bu ihraç ürünü alsalar mantıklı olur mu?(3 yıl garanti büyük nimet tabi ama samsung almayı planlıyorum ve garanti 2 yıl)
İkinci sorum sizinle daha önce fikir alışverişim sonrası 55nu8000de karar kılmıştım.Lakin 5000 civarı bütcem olsa dahi sürekli fiyat performans ürünleri alma saplantımdan dolayı mesela samsung yerine standart bir tv(vestel yada düşük seri samsung)+xiaomi android box yinede harcama ve kalite açısından gereksiz bir kafa karışıklığı mıdır?
Aslında 8900 kullanıcısı oldukça var ve geri dönüşleri genelde hep yüksek olumlu düzeyde.Ado hocam 65ud9650 bir vestel bayiinde 5000tl ye bıraktılar ama sizin seri no değildi.Yoksa 65ud9650+androidbox alışverişi beni 55nu8000den daha huzurlu edecek .65ud8900 bile işimi görür diyorum ki evimdeki samsung lcd ile izlediğim maçlarda ne gölgelenmeye ne takılmaya kafayı taktım
Ado hocam son olarak sizin seri bulamasam da 65ud9650 ye 5000tl verilirmi? 65ud8900 mü tercih etmek daha mantıklı olur.aradaki farka değerse fiyat farkını verebilirim..Söylediğim gibi 5000tl+500tl gibi bir bütçeye kadar çıkabilirim tv için.Önceliğim yaptığım harcamaya en mantıklı alışveriş,bütçe sıkıntısı değil.
teşekkür ederim hocam bekliyorumO halde bir kere daha 8900 ile 9650 yi kıyaslayalım sizin için.
Biraz bekleyin specleri çekeyim
Ado hocam son olarak sizin seri bulamasam da 65ud9650 ye 5000tl verilirmi? 65ud8900 mü tercih etmek daha mantıklı olur.aradaki farka değerse fiyat farkını verebilirim..Söylediğim gibi 5000tl+500tl gibi bir bütçeye kadar çıkabilirim tv için.Önceliğim yaptığım harcamaya en mantıklı alışveriş,bütçe sıkıntısı değil.
Şimdi kontrol ettiğimde 8900 için şöyle bir durum gözlemledim onu yazayım önce.
8900 de hem VA hem de IPS panelli üretim var, sizin alacağınız hangisi olacak onu bilemiyorum.
Eğer V10115879 kodlu üretimden bahsediyorsak LG IPS panel ve MB130 anakart ile M+ Pixellence ve HDR 10bit desteğimiz olur. SMR değerimiz 1200hz dir.
Ses konusunda 2x12 watt olması, Speaker box bulundurması ve dahili sobwoofer özelliği dikkat çekici.
V10112581 kodlu 8900 alacak olursanız yukarıdaki özelliklerin hepsi olur ancak M+ olmaz. Ayrıca paneliniz SAMSUNG VA olur.
V10109776 kodlu 8900 alacak olursanız ilk mesajdaki tüm özellikler olur ancak HDR olmaz. Ayrıca anakartınız MB120 olur.
Diyeceğim o ki, hemen her mesajımda yazdığım üzere KDO üzerinden verdiğim bilgiler doğrudur ancak yeni üretimler olursa değişken olur.
Buna basit bir örnek vermek gerekirse eğer, Şu mesajımdaki paylaştığım bilgilerde 8900 için VA panel bilgisi vermişim, O nedenle de hemen arkasından Şu uyarı mesajını yazmışım. (Tabi karşılaştırmalardaki inch farklarını gözardı etmemek lazım, örnekleme olması açısından yazdım)