mülayim
Yeni Üye
- 28 Mar 2018
- 33
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayırlı olsun ne kadara satın aldınız acaba ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Pek bilinçli şekilde almadım kardeş.Fiyatı 3650 civarı bir şeydi galiba bende tv alma arifesindeydim foruma daha üye değidim ama takip ediyordum a101 50 inc toshiba tv 2500 den 2300 e dustugunu farkettim fakat kararsız kaldım alamadım.Ado hocanın bu konuda bilgilerine guveniyordum ve ud9650 serisini uygun fiyata arıyordum ki linkteki sitede yüzde 37 indirim oldugunu görür görmez spariş verdim kredi kartı ve servis ücretli vs.derken duz hesap 2450-2500 gibi bi rakam tek eksik aldığım düz ud9650 değilmiş. T serisi ihraç ürünüymüş.Hayat hikayemi anlatır gibi oldu amaHayırlı olsun ne kadara satın aldınız acaba ?
Ado hoca ısrarla alınması gereken kodları yazmış ama ben dikkat etmedim herhalde.Pek bilinçli şekilde almadım kardeş.Fiyatı 3650 civarı bir şeydi galiba bende tv alma arifesindeydim foruma daha üye değidim ama takip ediyordum a101 50 inc toshiba tv 2500 den 2300 e dustugunu farkettim fakat kararsız kaldım alamadım.Ado hocanın bu konuda bilgilerine guveniyordum ve ud9650 serisini uygun fiyata arıyordum ki linkteki sitede yüzde 37 indirim oldugunu görür görmez spariş verdim kredi kartı ve servis ücretli vs.derken duz hesap 2450-2500 gibi bi rakam tek eksik aldığım düz ud9650 değilmiş. T serisi ihraç ürünüymüş.Hayat hikayemi anlatır gibi oldu ama
Pek bilinçli şekilde almadım kardeş.Fiyatı 3650 civarı bir şeydi galiba bende tv alma arifesindeydim foruma daha üye değidim ama takip ediyordum a101 50 inc toshiba tv 2500 den 2300 e dustugunu farkettim fakat kararsız kaldım alamadım.Ado hocanın bu konuda bilgilerine guveniyordum ve ud9650 serisini uygun fiyata arıyordum ki linkteki sitede yüzde 37 indirim oldugunu görür görmez spariş verdim kredi kartı ve servis ücretli vs.derken duz hesap 2450-2500 gibi bi rakam tek eksik aldığım düz ud9650 değilmiş. T serisi ihraç ürünüymüş.Hayat hikayemi anlatır gibi oldu ama
Ado hocam anakartın önemini vurgulamıştı.Acaba bu modelde hangi anakartı kullanmışlardır
Benim böyle bir beklentim var zira aslında üretim falan durmuş değil, anakartlar cayır cayır bantlardan çıkıyor, 9650 de yeni tanımlar sisteme giriliyor, Ancak belirttiğiniz üzere YENİLİK ŞART ilkesinden hareketle UE olarak benim bir beklentim var, bunun için de sürekli EYLÜL EKİM aylarını işaret ediyorum biliyorsunuz. Umarım öngörülerim yine doğru çıkarbelki yerine yeni model çıkaracaklar dır. ortadan bir harf değiştirip ud yerine UE VEYA UF YAZIP mb130e ana kartlı hdr+wcg+dv+hb dolu bir model çıkar