Vestel 55UD8200 TV

M Çevrimdışı

mustafabasboluk

Yeni Üye
5 Eyl 2022
27
24
Ustalarımıza da bir danışalım. Söylediğiniz gibi mutlaka on off tetik pinleri vardır ama düşünün hiç hesapta olmayan bir kısa devre, hepsi de bir buton yüzünden. 😉

Bu aşamaya kadar gelmişken. 😉
Düğmeyi aldım kumandayı aldım bağladım düğmeye bastım
Panelin ışığı yanıyor fakat görüntü yok neden olabilir?
Yapılabilir mi yoksa uymadı mi?

20230921_175617.jpg
20230921_175610.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet backlight
Standby ışığı ilk fişe taktığımda yanıp sönüyor sonra sabitliyor televizyonu açma düğmesine bastığımda ekrana ışık geliyor standby ışığı sönüyor
Kartın üzerinde seri numarası da göremiyorum. Kocaman etiket yapıştırmışlar. Seri numarası v.b. bilgisi olan bir etiket var mı? Ona göre yazılım vermeye çalışayım isterseniz, sorumluluğu sizde olmak kaydıyla bir deneyin.

Son olarak verebileceğim bilgi, net olarak uyumlu olması mümkün değil. Sizdeki TV 55", Android kartın TV paneli 50".

Hatta sizdeki TV LG IPS 55, diğer kartın paneli HKC FSA (VA) 50.

Ancak, ben denerim, panelde ters ya da bozuk görüntü olursa yardımınızı isterim, son aşamada eğer iki kartta çalışmaz ya da TV' me zarar verirsem sorumluluk benim derseniz ancak o zaman biz elimizden gelen yardımı yaparız. Onun dışında kesin olur diyecek şekilde bu işlem olmaz. Çünkü hem panel boyutları farklı, buna bağlı olarak besleme voltajları farklı olabilir, led bar sayısı v.b. Farklı. Yani top sizde.
Panelin tamamen uyumsuz olması da ihtimal dahilinde ki daha önce yukarıdaki mesajımda boyut farkını belirtmiştim.

M Çevrimdışı

mustafabasboluk

Yeni Üye
5 Eyl 2022
27
24
Maalesef seri numarası olan bir etiket yok
Anakart 50UA9600 modelinden sökülmüş
Sorumluluğu kabul ediyorum deneyebileceğim bir yazılım verebilirseniz deneyim
Kartın üzerinde seri numarası da göremiyorum. Kocaman etiket yapıştırmışlar. Seri numarası v.b. bilgisi olan bir etiket var mı? Ona göre yazılım vermeye çalışayım isterseniz, sorumluluğu sizde olmak kaydıyla bir deneyin.

Panelin tamamen uyumsuz olması da ihtimal dahilinde ki daha önce yukarıdaki mesajımda boyut farkını belirtmiştim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Maalesef seri numarası olan bir etiket yok
Anakart 50UA9600 modelinden sökülmüş
Sorumluluğu kabul ediyorum deneyebileceğim bir yazılım verebilirseniz deneyim
İşte sıkıntı orada. Model bilgisine göre değil seri numarasına göre yazılım temin ediliyor. Yazılım konularında hep anlattığımız üzere belirli bir modelin genel geçer bir yazılımı yok. Eğer bir ara çözüm v.b. varsa By_Trol By_Trol ustamızdan rica edelim.

M Çevrimdışı

mustafabasboluk

Yeni Üye
5 Eyl 2022
27
24
İşte sıkıntı orada. Model bilgisine göre değil seri numarasına göre yazılım temin ediliyor. Yazılım konularında hep anlattığımız üzere belirli bir modelin genel geçer bir yazılımı yok. Eğer bir ara çözüm v.b. varsa By_Trol By_Trol ustamızdan rica edelim.

Aldığım anakartın ilan başlığı bu şekildeydi buradan birşey çıkar mı?

M Çevrimdışı

mustafabasboluk

Yeni Üye
5 Eyl 2022
27
24
Oradan birşey yakaladım gibi;

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Şimdi indirdim yükleme için dosya sistemi FAT32 olması gerekiyor diyor elimdeki usb 64GB olduğu için FAT32 olmuyor exFAT yapsam olur mu?

Geri
Üst Alt