Vestel 55UD8200 TV

M Çevrimdışı

mustafabasboluk

Yeni Üye
5 Eyl 2022
27
24
Etiket bilgilerini eklediğiniz tv nin panel LG android ana kartın etiketi yok hangi panele ait olduğunu göremeyiz.
Alacağım Android anakartın panel bilgisini buldum:

VES500QNZH-N2-Z01​

Resimdekide evimde mevcut olan TV

20230807_204027.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Son olarak verebileceğim bilgi, net olarak uyumlu olması mümkün değil. Sizdeki TV 55", Android kartın TV paneli 50".

Hatta sizdeki TV LG IPS 55, diğer kartın paneli HKC FSA (VA) 50.

Ancak, ben denerim, panelde ters ya da bozuk görüntü olursa yardımınızı isterim, son aşamada eğer iki kartta çalışmaz ya da TV' me zarar verirsem sorumluluk benim derseniz ancak o zaman biz elimizden gelen yardımı yaparız. Onun dışında kesin olur diyecek şekilde bu işlem olmaz. Çünkü hem panel boyutları farklı, buna bağlı olarak besleme voltajları farklı olabilir, led bar sayısı v.b. Farklı. Yani top sizde.

M Çevrimdışı

mustafabasboluk

Yeni Üye
5 Eyl 2022
27
24
Son olarak verebileceğim bilgi, net olarak uyumlu olması mümkün değil. Sizdeki TV 55", Android kartın TV paneli 50".

Hatta sizdeki TV LG IPS 55, diğer kartın paneli HKC FSA (VA) 50.

Ancak, ben denerim, panelde ters ya da bozuk görüntü olursa yardımınızı isterim, son aşamada eğer iki kartta çalışmaz ya da TV' me zarar verirsem sorumluluk benim derseniz ancak o zaman biz elimizden gelen yardımı yaparız. Onun dışında kesin olur diyecek şekilde bu işlem olmaz. Çünkü hem panel boyutları farklı, buna bağlı olarak besleme voltajları farklı olabilir, led bar sayısı v.b. Farklı. Yani top sizde.
Anakartı alıp denemek istedim
Anakartı aldım soket olarak sadece açma kapama düşmesinin soketi uymadı şuan görüntü gelecek mi çalışacak mı düğme çalışmadığı için bakamıyorum
Bu soket üzerinden pinler arası kısa devre yaparak çalıştırabilir miyiz?
Eğer oluyorsa hangi pinler?

20230914_164405.jpg
20230914_164359.jpg
20230914_161733.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Anakartı alıp denemek istedim
Anakartı aldım soket olarak sadece açma kapama düşmesinin soketi uymadı şuan görüntü gelecek mi çalışacak mı düğme çalışmadığı için bakamıyorum
Bu soket üzerinden pinler arası kısa devre yaparak çalıştırabilir miyiz?
Eğer oluyorsa hangi pinler?

20230914_164405.jpg
20230914_164359.jpg
20230914_161733.jpg
Bence risk almak yerine temin ettiğiniz kartın orijinal On OFF butonunu alın. Zaten uyumlu olur ve çalışırsa lazım olacak. Olmazsa da çok büyük bir maliyet olacağını sanmıyorum.

M Çevrimdışı

mustafabasboluk

Yeni Üye
5 Eyl 2022
27
24
Bence risk almak yerine temin ettiğiniz kartın orijinal On OFF butonunu alın. Zaten uyumlu olur ve çalışırsa lazım olacak. Olmazsa da çok büyük bir maliyet olacağını sanmıyorum.
On off butonunu her türlü alacağımda onu beklerken zaman kaybı olmadan denemek istemiştim.
Neyse biraz daha bekleyeceğiz artık geldiğinde denerim😅

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
On off butonunu her türlü alacağımda onu beklerken zaman kaybı olmadan denemek istemiştim.
Neyse biraz daha bekleyeceğiz artık geldiğinde denerim😅
Ustalarımıza da bir danışalım. Söylediğiniz gibi mutlaka on off tetik pinleri vardır ama düşünün hiç hesapta olmayan bir kısa devre, hepsi de bir buton yüzünden. 😉

Bu aşamaya kadar gelmişken. 😉

Geri
Üst Alt