By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Etiket bilgilerini eklediğiniz tv nin panel LG android ana kartın etiketi yok hangi panele ait olduğunu göremeyiz.Panelle anakart uyumluluğuna bakabiliyorsanız benimkinede bakabilir misiniz?
Etiket bilgilerini eklediğiniz tv nin panel LG android ana kartın etiketi yok hangi panele ait olduğunu göremeyiz.Panelle anakart uyumluluğuna bakabiliyorsanız benimkinede bakabilir misiniz?
Tamamdır Teşekkür ediyorumEtiket bilgilerini eklediğiniz tv nin panel LG android ana kartın etiketi yok hangi panele ait olduğunu göremeyiz.
Onuda düşündüm ama uğraşmayı seviyorum eğer mümkünse bu şekilde yapmak istiyorumHani heves kırmak gibi olmasın ama bir android box daha sağlıklı olmaz mıydı?
Denediniz mi sorun oldu mu?Bende MB170 anakart var MB230 da sıkıntı çıkmadı MB130S de test etmeyi düşünüyorum ilk fırsat'ta denerim müsait zamanda.
Müsait zamanda bu ara uğraşmak istemiyorum içimden tv sökmek gelmiyor hava çok sıcakDenediniz mi sorun oldu mu?
Tamamdır kolay gelsinMüsait zamanda bu ara uğraşmak istemiyorum içimden tv sökmek gelmiyor hava çok sıcak
Alacağım Android anakartın panel bilgisini buldum:Etiket bilgilerini eklediğiniz tv nin panel LG android ana kartın etiketi yok hangi panele ait olduğunu göremeyiz.
Sizdeki TV' nin arka etiketini de paylaşır mısınız?Alacağım Android anakartın panel bilgisini buldum:
VES500QNZH-N2-Z01
Resimdekide evimde mevcut olan TV
Son olarak verebileceğim bilgi, net olarak uyumlu olması mümkün değil. Sizdeki TV 55", Android kartın TV paneli 50".
Anakartı alıp denemek istedimSon olarak verebileceğim bilgi, net olarak uyumlu olması mümkün değil. Sizdeki TV 55", Android kartın TV paneli 50".
Hatta sizdeki TV LG IPS 55, diğer kartın paneli HKC FSA (VA) 50.
Ancak, ben denerim, panelde ters ya da bozuk görüntü olursa yardımınızı isterim, son aşamada eğer iki kartta çalışmaz ya da TV' me zarar verirsem sorumluluk benim derseniz ancak o zaman biz elimizden gelen yardımı yaparız. Onun dışında kesin olur diyecek şekilde bu işlem olmaz. Çünkü hem panel boyutları farklı, buna bağlı olarak besleme voltajları farklı olabilir, led bar sayısı v.b. Farklı. Yani top sizde.
Bence risk almak yerine temin ettiğiniz kartın orijinal On OFF butonunu alın. Zaten uyumlu olur ve çalışırsa lazım olacak. Olmazsa da çok büyük bir maliyet olacağını sanmıyorum.Anakartı alıp denemek istedim
Anakartı aldım soket olarak sadece açma kapama düşmesinin soketi uymadı şuan görüntü gelecek mi çalışacak mı düğme çalışmadığı için bakamıyorum
Bu soket üzerinden pinler arası kısa devre yaparak çalıştırabilir miyiz?
Eğer oluyorsa hangi pinler?
On off butonunu her türlü alacağımda onu beklerken zaman kaybı olmadan denemek istemiştim.Bence risk almak yerine temin ettiğiniz kartın orijinal On OFF butonunu alın. Zaten uyumlu olur ve çalışırsa lazım olacak. Olmazsa da çok büyük bir maliyet olacağını sanmıyorum.
Ustalarımıza da bir danışalım. Söylediğiniz gibi mutlaka on off tetik pinleri vardır ama düşünün hiç hesapta olmayan bir kısa devre, hepsi de bir buton yüzünden.On off butonunu her türlü alacağımda onu beklerken zaman kaybı olmadan denemek istemiştim.
Neyse biraz daha bekleyeceğiz artık geldiğinde denerim