Bu TV'yi ( 55UA9600 ) yaklaşık olarak 3 yıldır kullanıyorum.
Öncelikle oldukça memnun olduğumu belirtmek istiyorum
Uydu yayınında sinyal gelmemesi sorunu şu şekilde: Misal uzun süreli bir Netflix, Youtube yada IpTV uygulaması kullandınız (örnekte Netflix olsun). Yani bir süre uydu yayınında TV izlemediniz. Sonra Netflix'ten çıkış yaptığınız an uydu TV'de en son kaldığınız kanala geçiyor ve o kanalda "sinyal yok" uyarısı alıyorsunuz.
Bu uyarı geldiğinde yada gelmeden önce alt/üst kanal değiştirirseniz "sinyal yok" sorunu ile karşılaşmazsınız. Yani ya başka kanala geçin ya da o ilk açılan kanalı izlemek istiyorsanız bir alt/üst kanal değiştirip geri izlemek istediğiniz kanala gelin. İlla sinyal gelecek diye beklemeyin o kanalda.
Ben 3 yıldır, her yazılımda bu sorunu görüyorum ve çözümü bu kadar basit. Artık dert etmiyorum. Haa keşke sorun olmasa ama yapacak bir şey yok. Bu TV'nin de kusuru bu olsun.
Bir hatırlatma:
Eğer ki yazılım güncellemesi yaparsanız güncelleme bittikten sonra muhakkak fabrika ayarlarına geri dönün. Evet, bu işlemde her şey silinecek ve yeniden kurulum zaman alacak farkındayım ama emin olun güncellemeyle ilgili yukarıda da bahsedilen sorunların hiç birisini yaşamazsınız.
Bir öneri:
IPtv kullanıyorsanız Televizo uygulamasını (mod'lu olarak v1.9.3.21_TR olan full sürümü web'de var) şiddetle tavsiye ederim. Bu uygulama hem android telefonda, hem android TV'de hemde windows PC'deki android emulatörlerde çalışıyor.