By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,017
Anakart nedir?Merhaba
Yeni güncelleme 1.13.01 yükleyen var mı acaba?
Anakart nedir?Merhaba
Merhaba
İlk fırsatta bakarım.55UA9600 MB 170
Teşekkür ederim .İlk fırsatta bakarım.
Linkte cevap yazdım.Merhaba. V1.13.1.0 güncellemesi sonrası tv inanılmaz donuyor. Uygulama geçişleri hatta menü geçişleri felaket oldu. Acaba konu hakkına ne yapabilirim bilgisi olan var mı?
Merhaba;İyi akşamlar. Vestel 55ua9600 TV kullanıyorum. Android 11 güncellemesi sonrası kanal geçişlerinde kanal tam açılmadan seri bir şekilde kanal altamıyor.
Ayrıca TV yi tam kapatma yaptığımda çoğu zaman TV kendini yeniden açıyor.
Tam kapatma yapmadan sadece ekran kapattığımda bir süre sonra canlı TV yi açtığımda sinyal yok deyip kanallar gelmiyor. TV yi tamamen yeniden başlattığım da TV ye sinyal geliyor. Yalnız bu hatayı her seferinde yapmıyor arada yapıyor. Servis çağırsam geldiklerinde hata vermezse bişey yok deyip gidecekler.
Bu sıkıntılarla TV kullanımdan hiç zevk almamaya başladım
Şeytana uymaz olaydım. Tvyi aldığımdan beri geçen ay bu güncellemeyi yaptım. Aynı sorunları birebir yaşıyorum. Tam kapatmadan sonra açılması, sinyal yok olayı. Fabrika ayarlarına döndürdüğümdr android 11 de kaldı. Bu sefer açılışta vestel yazısı gidip siyah ekranda kalıyor. İlk sürümde hiç bir sorun yoktu. İlk aldığım sürüme dönmek istiyorum açıkçası.İyi akşamlar. Vestel 55ua9600 TV kullanıyorum. Android 11 güncellemesi sonrası kanal geçişlerinde kanal tam açılmadan seri bir şekilde kanal altamıyor.
Ayrıca TV yi tam kapatma yaptığımda çoğu zaman TV kendini yeniden açıyor.
Tam kapatma yapmadan sadece ekran kapattığımda bir süre sonra canlı TV yi açtığımda sinyal yok deyip kanallar gelmiyor. TV yi tamamen yeniden başlattığım da TV ye sinyal geliyor. Yalnız bu hatayı her seferinde yapmıyor arada yapıyor. Servis çağırsam geldiklerinde hata vermezse bişey yok deyip gidecekler.
Bu sıkıntılarla TV kullanımdan hiç zevk almamaya başladım