- 23 Kas 2017
- 20,945
Aynen hocam, eski tv'me göre kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum. ud9460'ın anakartı belli değil ama tahminim mb130'dur gibime geliyor.
F fikoloji teknovest Ado
Aynen hocam, eski tv'me göre kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum. ud9460'ın anakartı belli değil ama tahminim mb130'dur gibime geliyor.
Geç kalmışım ama herşeyde bir hayır vardır zira, Ehil bir kalemden, Gerçek kullanıcı görüşlerini alabileceğimiz bir 9460 modelimiz oldu diyebilirim55ud9460 siparisini gectim, anakarti mb130'mus. 1 haftaya gelirmis. Gelince mini bir inceleme yaparim. Cok tesekkurler arkadaslar, sagolun.
TV'niz gelene kadar konsinye tv istermisiniz diye sormuş vestel, vay bee helal olsun. Arabam kaza yaptığında bile kasko sormuyor konsinye araç istermisiniz diye
Yani kızdığım ve tepki gösterdiğim çok yanları vardır lakin Vestel bu konuda istisnasız ön plana çıkıyor, İnanın en büyük albenisi de bu yoksa aslında topa tutulacak marka da neyse
100hz tv leri var aslındaEvet kızılacak noktaları var, 100hz tv'leri neden yok mesela En azından bir sorun olduğunda ilgileniyorlar, bu da önemli birşey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PES'de hdr desteği varmış ama hdr kısmı "disable" olarak kalıyor işaretlenmiyor yani, tv'de hdr var mı yokmu pc oyunu olarak anlamak mümkün değil sanırım.
Ses'i güzel beğendim. Ses açma seviye görüntüsünü yan tarafa almaları çok güzel olmuş, özellikle eski yazılımda altyazılı film izlerken ses açarsanız altyazı gözükmüyordu.
Toplu kanal taşıma olayını çözemedim, ya yok yada bulamadım. Tek tek kanal taşıma da sinir bozucu. Eskisinde tek tek işaretleyip 10'ar 10'ar taşırdım.
SS-IPTV'ye "Uygulamalar"a kısayol atayamadım, diğer türlü oradan oraya gir oradan oraya falan çok zahmetli.
Yeni yazılım olduğu için çözememiş olabilirim bazı şeyleri.
Kasa çok şık, kaliteliyim diyor. İnceliğide güzel kalın bir kasa değil.
USB'ler 2.0, hdmi sayısı 3. Harici diskten 4k 300 gb'lik ham bir filmde takılma yaptırırmı usb 2.0 denemek lazım ama öyle bir film yok elimde
Kumandası çok şık ama bir çok tuş kaldırılmış ve ben beğenmedim. Olası kumanda arızasında tv'nin arka tarafında dönerli bir tek scroll tuş koyulmuş, herşey onunla yapılıyor. Ses açma-kapama, tv'yi kapama vb.
DLNA'da sürekli reset atması (umarım yazılımla çözülür) ve oyunlarda ki kötü performansı haricinde güzel bir tv diyebilirim.
Birşey sormak istiyorum. Eski tv'min garantisi 1 martta bitiyor, bu tv'nin garantisi de mi 1 marta kadar?
Hocam merhabalar,
yorumlarınızı okudum,kısa bir süre önce aynı modelden bana değişimden geldi,2019 üretimi olduğu söylendi.
bendeki yazılımla arasında bayağı bir versiyon farkı var sanırım,aşağıya fotoğrafı yükleyeceğim,
Yorumlarınızın çoğuna katılıyorum,ssiptv nin içine girdikten sonra kısayol tuşuna bir süre bastıktan sonra kısayol tuşuna ekleniyor fakat bende menü ekranına atamadım programıNetflix falan olduğu menüde çıksın isterdim.
ayrıca kanal değişiminde görüntüyü tam oturtamadığından olsa gerek ekranın bir kısmında ve herseferinde farklı noktalarda mozaikleşme oluyor.Panelin yavaşlığından olsa gerek,sizdede oluyor mu bu dikkatinizi çektimi?
toplu kanal taşımayı bende bulamadım,tek tek taşıdım :-)
HDR yi bildiğim kadarıyla kumandadan dış kaynaklara gelince hangi HDMi ye konsolu bağladıysanız onun üzerine gelip gelişmiş ayarlarını işaretliyorsunuz.Ozaman aktif oluyor diye biliyorum.
Yeni keşifler olursa buradan devam edelim lütfen :-)
HDMI gelişmiş moddayken pc bağlı ama pes'de hdr seçeneği aktif olmadı malesef, akşam bir de youtube vs. deniyeyim belki bişeyler olur. Belki de ps4-xbox gibi konsolda aktif oluyordur bilemiyorum. Gerçi hdr için sağlam nit lazım, bizim tv'ler ne kadar başarılı olur hdr'de ayrı konu.
USB'ler 2.0, hdmi sayısı 3. Harici diskten 4k 300 gb'lik ham bir filmde takılma yaptırırmı usb 2.0 denemek lazım ama öyle bir film yok elimde