Vestel 55CA9550 tv Garanti süresi sorunu

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Merhaba arkadaşlar,

2016 yılının Şubat son haftası n11 üzerinden ürün satan bir bayiden Vestel 55CA9550 tv aldım ve her yerde 3 yıl garanti yazıyordu. Yani bildiğim kadarıyla daha 1 ay garantisi olması gerekiyor tv'nin. TV'mde HDMI sorunu var ve vestel teknik desteği aradığımda garantinin 1 mart 2018'de bittiğini, +1 yılın firma tarafından verildiğini ama bununla ilgili çağrı kaydı açabileceğini söylediler ve salı gününden bu yana ne arayan var ne bir sonuç.

TV'de ki sorun: HDMI-1 ve 2'de 4k 60 hz'de görüntü gidip geliyor, hdmi-3'de sorun yok gibiydi ama onda da oyunlarda nadiren yapıyor. Ayarlardan HDMI gelişmiş yaptığımda görüntü tamamen gidiyor.

Ne yapmalıyım?

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Vestel'den mesaj geldi şimdi 2.Mart.2019 olarak güncellemişler garantimi. Servis çağırabilirim artık HDMI için.

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
VESTEL 55CA9550 tv'imde HDMI sorunu için servis geldi ve panelimde de sorun olduğunu söyledi. Ekran beyazken mavilikler varmış ve bu led kaynaklı bir sorunmuş ve tv'nin değişimi söz konusuymuş. Beni 2-3 güne vestel mh'den arayacaklarmış da bu tv'ye muadil ne vardır? 100hz, VA panel, 4k.

TV oyun amaçlı kullanılıyor. Vestelin sitesinde 55" olarak 55UD8460, 55UD9360, 55UD9400 ve 55UD9460 modelleri var. Bunların hangisi 100 hz'dir acaba Adem Helvacı [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG]@Ado ve F [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/3/3553.jpg?1545319107[/IMG] F fikoloji hocam?

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Güncel üretimlerin hiç birisinde donanımsal 100hz panel yok.

Bu koşullarda size donanımsal 100hz desteği olan CA9550 yerine nasıl bir cazip teklif sunacaklar merak ediyorum.

Yine de TEKNOwest teknovest ve F fikoloji ustalara soralım bakalım bildikleri bir 100hz panelli güncel üretim varmıymış ? :alala

Oww, işimiz var desene hocam. Bende, yazdığım modellerden biri muhakkak 100hz'dir diyordum. Güncel üretilen tv'lerde donanımsal 100hz olan tv yok ise oyun için hangi tv'yi önerirsiniz ado hocam?

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
bu ürünü talep edebilirsiniz.

Bu ürün oyunlarda iyimidir hocam? TV pc'ye bağlı olduğundan android, tizen yada webos olması çok önemli değil. 55CA9550 gibi oyunlarda yağ gibi akıp sorunsuz olsun yeter benim için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4123 numarasından da mesaj geldi değişim onaylandı diye, sanırım yakında ararlar beni.

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Vestel mh'den aradılar ve Vestel 55UD9460 TV'sini önerdiler. Android'li UA yada UB serisi artık üretilmediğinden kesinlikle verilemeyeceğini söylediler. Bunun yanında regal, jvc, toshiba, seg vb. vestel üretimi markalardan da güncel tv seçebileceğimi söylediler ama hepsi 50 hz'miş. Yarın tekrar arayacaklarmış tv seçimi için yada tv almayıp bekleme yapabiliyormuşum. Ne yapayım Adem Helvacı Ado hocam, TEKNOwest teknovest hocam ? Bizim 100hz ile oyun işi yalan mı olacak :sick: Yazın BİM'den aldığım mb130 anakartlı 50 hz 65" jvc tv'imden bu konuda hiç memnun değilim.

Bir de şubat ayında 9200 serisi üretilecekmiş ama bana önerdikleri seriden düşük olacakmış dedi arayan bayan.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Vestel mh'den aradılar ve Vestel 55UD9460 TV'sini önerdiler. Android'li UA yada UB serisi artık üretilmediğinden kesinlikle verilemeyeceğini söylediler. Bunun yanında regal, jvc, toshiba, seg vb. vestel üretimi markalardan da güncel tv seçebileceğimi söylediler ama hepsi 50 hz'miş. Yarın tekrar arayacaklarmış tv seçimi için yada tv almayıp bekleme yapabiliyormuşum. Ne yapayım Adem Helvacı Ado hocam, TEKNOwest teknovest hocam ? Bizim 100hz ile oyun işi yalan mı olacak :sick: Yazın BİM'den aldığım mb130 anakartlı 50 hz 65" jvc tv'imden bu konuda hiç memnun değilim.

Bir de şubat ayında 9200 serisi üretilecekmiş ama bana önerdikleri seriden düşük olacakmış dedi arayan bayan.

Oyunu bilgisayardan oynuyorsanız FPS sabitleyin derim.
Ücret iadesi yapılabiliyorsa ücret iadesi alın. 100 Hertz başka firmanın ürününü alın. :alala

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Oyunu bilgisayardan oynuyorsanız FPS sabitleyin derim.
Ücret iadesi yapılabiliyorsa ücret iadesi alın. 100 Hertz başka firmanın ürününü alın. :alala

Ücret iadesi oluyormu bilmiyorum, tv'yi ben 2960 TL'ye aldım diye hatırlıyorum ama faturayı geçen aradım fakat bulamadım :frown: Gerçi 2960 TL'ye 55" 100hz tv almak imkansız, en az 5000 TL gerek. Teklifi kabul edeceğim sanırım :frown:

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Ücret iadesi oluyormu bilmiyorum, tv'yi ben 2960 TL'ye aldım diye hatırlıyorum ama faturayı geçen aradım fakat bulamadım :frown: Gerçi 2960 TL'ye 55" 100hz tv almak imkansız, en az 5000 TL gerek. Teklifi kabul edeceğim sanırım :frown:

Üretimlerinde 100 Hertz panel yoksa başka yol yok.
Bilgisayardan oynuyorsanız Vertical Sync açın oyunlarda.

Geri
Üst Alt