CnB1981
Aktif Üye
- 4 Nis 2019
- 82
- 42
Merhaba,şu cümlenizden sonra neyi kovaladığınızı net olarak anladım, "genelde bir şahıs yürürken arkasında ağaç tel örgü parmaklık falan varken daha bariz belli ediyor" ,bu nispeten az olmakla birlikte çoğu 100hz tv de dahil mevcuttur,yukarıda albanez usta daha detaylı açıklamış,internetten araştırmak isterseniz,artifacts motion interpolation yazarak inceleyebilirsiniz,sahte kare / tekrarlayan kare ekleyerek görüntüyü yumuşatan bir modda tv izlemenin hafif kusurları,kimi bu ayarı hiç sevmez kapatır ,ben mesela kapalı izleyemiyorum gözlerimi çok yoruyor,de-judder köküne kadar açarım.Memc kapalı iken yapiyormu yapmıyormu diye soruyorsanız eğer kapalı iken yapmıyor orası kesin en azından bendeki TV de öle ama dediğim gibi kapalı iken de bu defa görüntü cirkinlesiyor birde takılmalar sanki oluyor bu arada bendeki TV de memc yoktu zaten modlamayla açmıştım işin garibi bizim TV de memc olmadığı halde nasıl açık olarak geldiği 55uhl950 bendeki 130S anakarti bilmiyorum modlama ile demi gelmiyor menüye