Vestel 50UD8200 + LG 5.1 Ses sistemi sorunu

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
657
45
Usb operations u tıkladığımda bir saniye bile sürmeyen görünüp kapanan lütfen bekleyiniz geliyor bu normal mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fabrika ayarlarına dön diye birşey bulamadım ama kurulum içerisindeki ilk kurulum ile fabrika ayarlarına dönüyoruz sanırım değil mi

İlk kurulum üzerinde yaptım tv kapandı alıcıdaki kırmızı ışık yanıp sönüyor 4 5 dk oldu ama tv halen açılmadı var mı bir tavsiyeniz acaba.?
Doğrudur.

E Çevrimdışı

eselcuker

Yeni Üye
2 Eyl 2019
18
34
Sanırım yaptım ama ne yazık ki ses sistemi ile ilgili sorun halen devam ediyor
Teşekkürler işlemleri yaptım tv açıldı kurulum yaptım ses sistemi sorunum halen devam ediyor ne yazık ki kontrol edemiyor cihazı tvnin sesi kapanmıyor tv menüsü altına kayıt bölümü gelmiş şeffaf menü dediğinize ilgili birşey de göremedim ne olduğunu bilmiyorum

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
657
45
Sanırım yaptım ama ne yazık ki ses sistemi ile ilgili sorun halen devam ediyor

Teşekkürler işlemleri yaptım tv açıldı kurulum yaptım ses sistemi sorunum halen devam ediyor ne yazık ki kontrol edemiyor cihazı tvnin sesi kapanmıyor tv menüsü altına kayıt bölümü gelmiş şeffaf menü dediğinize ilgili birşey de göremedim ne olduğunu bilmiyorum
Ses ile ilgili servis e bildirebilirsiniz.
Kanal geçişlerinde alltta bulunan bilgilendirme (bar) ın şeffaf olması.

Ses ile ilgili servis e bildirebilirsiniz.optik çıkış ile ilgili bir deneyimim olmadığı için bu kadar yardımcı olabildim.
Şeffaflıktan kastım ise Kanal geçişlerinde alltta bulunan bilgilendirme (bar) ın şeffaf olması.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Sevgili mesutank ,profildeki işlemle kulaklık çıkışı düzeltiliyor,başından konuyu okuyunca fark ettim :) ,yapılan işlemle hdmi çıkışa müdahale edilemiyor maalesef.
Yani işlemin doğru fakat hdmide sonuç vermiyor

E Çevrimdışı

eselcuker

Yeni Üye
2 Eyl 2019
18
34
Maşallah sorular yağmur gibi :kiskis

1-) Ana menüye eklemenin yolu olabilir ancak şimdilik çok riskli bir iş olduğundan açıklamak çok doğru değil.
TV niz destekliyorsa Tak kullan ottplayer şeklinde kullanırsanız smarta bastığınızda direkt Ottplayer açılır.

2-) Sırasıyla değişmiyor derken onu anlamadım ama genelde kanal sıralamasını Numaraya göre değilde ada göre yaptığınızda
P+ ya basınca 1 den 2 ye değil , 1 deki kanalın harfinin bir sonraki harfine göre gidiyor . o şekilde olabilir.

3-) Yeşil Tuş Atlama tuşu. videoda iken yeşile basarsanız açılan mini pencereden istediğiniz dakikayı girerek atlama yapabilirsiniz.
Yeşil tuş bende herhangi bir tepki vermiyor ne yazık ki basıyorum ama hiç bir tepki yok 4K hdr bide izliyorum onunla bir alakası olabilir mi acaba??

Qui menü diyorlar sanırım bizdeki cihaza altta menü çıkmıyor sol üstte çıkıyor kanal değişikliğinde oda şeffaf olmuyor sanırım değişiklik yok. Servis o konuda farklı marka olduğu için olmuyor üzgünüz dedi kurulum yaparken başkaları da aynı konuda çok şikayette bulunmuş bu şekilde demişler destek merkezinden.

Aliexpressten güzel bir akıllı kumanda sipariş ettim ir learning fonksiyonuna sahip 33 ayarlanabilir tuşlu kumanda tv de kullanılan tuşları geçirip ses tuşlarına da ses sisteminin ses ayarlarını kayıt edip o şekilde idare edeceğiz artık başka Çare bulamadım

Tekrar çok teşekkür ederim ilginizi uğraştınız çok hayırlı geceler

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Yeşil tuş bende herhangi bir tepki vermiyor ne yazık ki basıyorum ama hiç bir tepki yok 4K hdr bide izliyorum onunla bir alakası olabilir mi acaba??

Qui menü diyorlar sanırım bizdeki cihaza altta menü çıkmıyor sol üstte çıkıyor kanal değişikliğinde oda şeffaf olmuyor sanırım değişiklik yok. Servis o konuda farklı marka olduğu için olmuyor üzgünüz dedi kurulum yaparken başkaları da aynı konuda çok şikayette bulunmuş bu şekilde demişler destek merkezinden.

Aliexpressten güzel bir akıllı kumanda sipariş ettim ir learning fonksiyonuna sahip 33 ayarlanabilir tuşlu kumanda tv de kullanılan tuşları geçirip ses tuşlarına da ses sisteminin ses ayarlarını kayıt edip o şekilde idare edeceğiz artık başka Çare bulamadım

Tekrar çok teşekkür ederim ilginizi uğraştınız çok hayırlı geceler

Uzun zaman kullandım,bazen halen kullanıyorum böyle kumandadan,bence iyi olu :ok

Geri
Üst Alt