Vestel 50UD8200 + LG 5.1 Ses sistemi sorunu

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
ilginize teşekkürler linkteki gibi yaptım akşam eve gidince deneyeceğim artık, onun dışında sw patcher programı ile de bir bakayım profile dosyasına dedim altta resim ekleyeceğim resimde kırmızı çerçeve içerisinde IPTVSupport yazıyor ve kenarı tikli değil sanırım aktif değil, bunun ne olduğu hakkında bilginiz var mı acaba aktif hale getirmem bir sorun oluşturur mu ?

Screenshot_155a6614e48c9aa86.jpg

bir sorun oluşturmaz. birşey de kazandırmaz. maalesef çok kez denenmiş bir seçenek.
IPTV için OTTPlayer veya SSIPTV mecburen

E Çevrimdışı

eselcuker

Yeni Üye
2 Eyl 2019
18
34
OTTPlayer veya SSIPTV yi ana menüye eklemenin bir yolu yokmu, birde bir kanalı açtığımda TV nin kanal değiştirme tuşuyla da kanallar sırayla değişmiyor, orta tuşa basıp tekrar listeyi açıp tekrar kanal seçmem gerekiyor.

bir sorunda TV nin kendi media playerı ile alakalı, herşeyi güzel iyi oynatıyor 4k hdr dolby herşeyi görüyor görüntüde sıkıntım yok net ve çok güzel, ama ileri sardırma işi beni benden alıyor sadece 8x yapıyor atlama yok mu ben mi bulamadım acaba, kumanda üzerindeki navigasyon tuşunu sağına basarsanız yanlışlıkla direk çıkıyor oynatmadan ve filmin olduğu klasöre geliyor sonra tekrar aç bekle sardırma için.

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
OTTPlayer veya SSIPTV yi ana menüye eklemenin bir yolu yokmu, birde bir kanalı açtığımda TV nin kanal değiştirme tuşuyla da kanallar sırayla değişmiyor, orta tuşa basıp tekrar listeyi açıp tekrar kanal seçmem gerekiyor.

bir sorunda TV nin kendi media playerı ile alakalı, herşeyi güzel iyi oynatıyor 4k hdr dolby herşeyi görüyor görüntüde sıkıntım yok net ve çok güzel, ama ileri sardırma işi beni benden alıyor sadece 8x yapıyor atlama yok mu ben mi bulamadım acaba, kumanda üzerindeki navigasyon tuşunu sağına basarsanız yanlışlıkla direk çıkıyor oynatmadan ve filmin olduğu klasöre geliyor sonra tekrar aç bekle sardırma için.

Maşallah sorular yağmur gibi :kiskis

1-) Ana menüye eklemenin yolu olabilir ancak şimdilik çok riskli bir iş olduğundan açıklamak çok doğru değil.
TV niz destekliyorsa Tak kullan ottplayer şeklinde kullanırsanız smarta bastığınızda direkt Ottplayer açılır.

2-) Sırasıyla değişmiyor derken onu anlamadım ama genelde kanal sıralamasını Numaraya göre değilde ada göre yaptığınızda
P+ ya basınca 1 den 2 ye değil , 1 deki kanalın harfinin bir sonraki harfine göre gidiyor . o şekilde olabilir.

3-) Yeşil Tuş Atlama tuşu. videoda iken yeşile basarsanız açılan mini pencereden istediğiniz dakikayı girerek atlama yapabilirsiniz.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
657
45
Profil dosyaları yeni alabildim şimdi buraya ekliyorum yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim

Profil dosyası ektedir

ses ile ilgili istediğiniz değişiklik yapıldı
yayın kayıt açıldı
tv banner şeffaf etkin...

yükleme talimatları:
1 profile isimli klasörü rarda çıkartın
2 sadece profile isimli klasörü boş fat32 olarak biçimlendiediğiniz flash a atın
3 menü 4725 ardından diagnostic seç ardından usb operations seç 20 sn sonra factory reset seçilir tv açıldıktan sonra ayarlar etkin olacaktır.formatlamadan önce kanal listesinin yedeğini alınız.

D Çevrimdışı

drdrk

Yeni Üye
12 Eyl 2019
2
37
Hayırlı akşamlar. Hocam bu televizyona ss iptv veya ott yüklenebiliyor mu? Teşekkürler.

D Çevrimdışı

drdrk

Yeni Üye
12 Eyl 2019
2
37
Hocam bu vewd store tüm yeni vestellerde var mı? Bu televizyonda var mı mesela? İnternette izlediğim tanıtım videosunda sanki vewd appstore değil de düz appstore vardı. Onun içinde de mevcut mudur acaba kafamda soru işareti kaldı.

E Çevrimdışı

eselcuker

Yeni Üye
2 Eyl 2019
18
34
Profil dosyası ektedir

ses ile ilgili istediğiniz değişiklik yapıldı
yayın kayıt açıldı
tv banner şeffaf etkin...

yükleme talimatları:
1 profile isimli klasörü rarda çıkartın
2 sadece profile isimli klasörü boş fat32 olarak biçimlendiediğiniz flash a atın
3 menü 4725 ardından diagnostic seç ardından usb operations seç 20 sn sonra factory reset seçilir tv açıldıktan sonra ayarlar etkin olacaktır.formatlamadan önce kanal listesinin yedeğini alınız.

hocam ilginize teşekkürler gönderdiğiniz link deneyip bilgi vereceğim. bu arada factory reset yapmadan olmuyor mu bu durum ? factory reset dediğinizi bu 4725 ile girdiğimiz menüden mi yapıyoruz yoksa ayarlardan fabrika ayarlarına dön mü yapıyoruz acaba ?

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
657
45
hocam ilginize teşekkürler gönderdiğiniz link deneyip bilgi vereceğim. bu arada factory reset yapmadan olmuyor mu bu durum ? factory reset dediğinizi bu 4725 ile girdiğimiz menüden mi yapıyoruz yoksa ayarlardan fabrika ayarlarına dön mü yapıyoruz acaba ?
Ayarlardan fabrika yarına dönsenizde olur.sıfırlamadan sıkıntı olabiliyor...

E Çevrimdışı

eselcuker

Yeni Üye
2 Eyl 2019
18
34
Diagnostics menüsü içerisinde usb operations diye menü yok ana menüde ilk açılan sayfası ki usb operations u mu tıklamamız gerekiyor acaba

E Çevrimdışı

eselcuker

Yeni Üye
2 Eyl 2019
18
34
Usb operations u tıkladığımda bir saniye bile sürmeyen görünüp kapanan lütfen bekleyiniz geliyor bu normal mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fabrika ayarlarına dön diye birşey bulamadım ama kurulum içerisindeki ilk kurulum ile fabrika ayarlarına dönüyoruz sanırım değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk kurulum üzerinde yaptım tv kapandı alıcıdaki kırmızı ışık yanıp sönüyor 4 5 dk oldu ama tv halen açılmadı var mı bir tavsiyeniz acaba.?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt