- 9 Eyl 2019
- 33
- 31
Yeni versiyon fikoloji nin dediği versiyon mu peki 5.28.40 ile başlayan yazılım mi güncellediniz de sorun kalmadı
bazen oluyor desem yeridir, örnek veriyorum; sabah çıkarken bi bakıyorum 4 tane yazılımsal tv, full ve core derken oldumu sana 8 flaş bellek, eee bunları bi andan indiriyon bi yandan atıyorsun, bazen karışabiliyor ki ben bile böyle hatalar arada olur.F fikoloji şimdi geldi teknik servis 2 tane USB flash ile yazılımlari yükleyemediler şuanda da TV yi alıp gittiler ben böyle sorduğumda ise flasha yanlış yazılım yüklemişler dedi yarın ben tekrar TV nizi yapılmış bir şekilde getircem dedi çok saçma değil mi bu yani teknik servis bile 2 tane yazılım flash i var elinde ama yazılımları yanlış yüklemişler 2sine de mecbur TV yi servise alcaz dedi
o zaman çözülmüş olurdu işinF fikoloji inşallah sorun düzelir yarın getircez dediler TV yi seri numarasından mi gördün atölyeye alındığını benim TV nin ? bu arkadaşlar umarım yarın yanlış 50 inç başka müşterinin TV sini getirmezler hani olur ya insanlık hali ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Keşke senin dediğin o yeni yazılımı 5.28.40 ben indirip flash a atıp da TV ye ben yukleseydim ??
Tabiki henüz TV açılmamıştır. Yazılım almıyorsa ana kart sorunlu olabilir. Deneyebilirsin ama senin aleyhinde sonuç gelmemesi için bence kurcalama. Şu anda bile hakların var haksız duruma düşme, sen ara 08502224123 numarasını talepte bulun, TV yi serviste bekletF fikoloji aleykümselam bilgilendirmen için teşekkür ederim öncelikle yarın cihaz gelecek geldikten sonra senin dediğin 5.28.40 sürümü diye yeni bir yazılım çıktı dedin ya onu yüklemeye çalışacam olursa olur düzelir artık düzelmezse de yeni TV ile değiş edilmesini talep edicem ama öncelikle senin dediğin yeni yazılım güncelleme yapicam bakalım ben yükleyebilecek miyim bende hata verecek mi? Hem bu TV yazılım yükleme kabul etmeme sorunu da nasıl bir sorun ki komple şase anakart değişimi yapıyorlar madem anakarti değiştircen komple 0 cihaz ver dimi daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben sizin dediğiniz sürümü yüklersem düzelir mi sizce birde bu teknik servis benim TV nin içini açmamislardir değil mi yani TV yi açmadan anlamışlardır daha sorunun parça kaynaklı olduğunu
aradaki tek fark yeni tvde panda panel olmasıF fikoloji şuan da yeni 0 cihaz geldi teknik servis kurdu gitti 50UU8100 aynı model cihaz getirdiler. Ben seri no versem panel bilgilerine bakabilir misin müsait zamanda
BU ARADA BU ZAMANA KADAR BANA ÇOK YARDIMCI OLDUN NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR ?
Panda panel derken F fikoloji hocam ?aradaki tek fark yeni tvde panda panel olması
Panda üretim panda marka iştePanda panel derken F fikoloji hocam ?