Vestel 50UD8100 TV nin MB130 V.5.7.20 güncelleme ardından gelen sorunlar??

samsunadami Çevrimdışı

samsunadami 

` ϻєsuт
Yeni Üye
9 Eyl 2019
33
31
Yeni versiyon fikoloji nin dediği versiyon mu peki 5.28.40 ile başlayan yazılım mi güncellediniz de sorun kalmadı

samsunadami Çevrimdışı

samsunadami 

` ϻєsuт
Yeni Üye
9 Eyl 2019
33
31
F fikoloji şimdi geldi teknik servis 2 tane USB flash ile yazılımlari yükleyemediler şuanda da TV yi alıp gittiler ben böyle sorduğumda ise flasha yanlış yazılım yüklemişler dedi yarın ben tekrar TV nizi yapılmış bir şekilde getircem dedi çok saçma değil mi bu yani teknik servis bile 2 tane yazılım flash i var elinde ama yazılımları yanlış yüklemişler 2sine de mecbur TV yi servise alcaz dedi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji şimdi geldi teknik servis 2 tane USB flash ile yazılımlari yükleyemediler şuanda da TV yi alıp gittiler ben böyle sorduğumda ise flasha yanlış yazılım yüklemişler dedi yarın ben tekrar TV nizi yapılmış bir şekilde getircem dedi çok saçma değil mi bu yani teknik servis bile 2 tane yazılım flash i var elinde ama yazılımları yanlış yüklemişler 2sine de mecbur TV yi servise alcaz dedi
bazen oluyor desem yeridir, örnek veriyorum; sabah çıkarken bi bakıyorum 4 tane yazılımsal tv, full ve core derken oldumu sana 8 flaş bellek, eee bunları bi andan indiriyon bi yandan atıyorsun, bazen karışabiliyor ki ben bile böyle hatalar arada olur.
he bazen tv de yazılım almıyor bu durumalrda müşteriden sıyılma yolu olarakta bu teknik kullanılır :) evde uğraşmayım de gideyim dükkanda ustalar uğraşsın hesabı :)
inan bazen ben bile yaparım bunu, he yanlış anlaşılmasın müşteriyi dolandırmak amaçlı değil tedbir amaçlı, neden mi farklı bir yazılımı zorlasalar deneseler tv çökme durumu olabilir. temkinli davranmak iyidir.
bende atölyeye alındığını şimdi gördüm
inş sorun düzelir.

samsunadami Çevrimdışı

samsunadami 

` ϻєsuт
Yeni Üye
9 Eyl 2019
33
31
F fikoloji inşallah sorun düzelir yarın getircez dediler TV yi seri numarasından mi gördün atölyeye alındığını benim TV nin ? bu arkadaşlar umarım yarın yanlış 50 inç başka müşterinin TV sini getirmezler hani olur ya insanlık hali ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keşke senin dediğin o yeni yazılımı 5.28.40 ben indirip flash a atıp da TV ye ben yukleseydim ??

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji inşallah sorun düzelir yarın getircez dediler TV yi seri numarasından mi gördün atölyeye alındığını benim TV nin ? bu arkadaşlar umarım yarın yanlış 50 inç başka müşterinin TV sini getirmezler hani olur ya insanlık hali ??

Keşke senin dediğin o yeni yazılımı 5.28.40 ben indirip flash a atıp da TV ye ben yukleseydim ??
o zaman çözülmüş olurdu işin :)
olsun sağlık olsun, tv hava alır açılır.
pek karıştırılmaz tv ler.

samsunadami Çevrimdışı

samsunadami 

` ϻєsuт
Yeni Üye
9 Eyl 2019
33
31
F fikoloji teknik servis cuma günü aldı TV yi evimden cumartesi günü getircem diye bugün pazartesi oldu aradım şimdi tekrardan TV niz bugün gelecek sorun düzelmiş olması gerekiyor dedi bana bunlar birbirlerinden naptiklarindan haberleri yok herhalde ama benim canım sıkılmaya başladı doğru düzgün bir cevap da veremiyor patlıcam ben bu TV yi alan teknik servis elemanına
Ben sana seri numarasını versem ya da teknik servisin mesajla gönderdiği hizmet numarasını versem sen bakabilir misin bizim TV ne alemde diye yapılmış mi yapılmamış mi yapılmışsa yazılım ile mi yoksa parça değişimi ile mi yapılmış bakabilir misin sana zahmet

Şimdi teknik servis den aradılar parça değişimi yapılacakmış TV de yazılım kabul etmiyormus benim TV bana da daha yeni haber verdiler parça sipariş ettik bekliyoruz diye niye bana önceden haber vermediniz dedim ses edemiyorlar

F fikoloji şimdi tekrar aradılar servisten benim TV USB yazılım kabul etmiyormus da şase değişecekmis parça bekliyorlarmis anakarti komple değiştireceklermis dedim bende şimdi cihazda herhangi bir parça değişmeyin istemiyorum TV nin içini de açmayın dedim yarın sabahtan cihaz gelsin dedim daha TV li alalı 1 ay olmadı ne bu anakart değişecek fabrika hatası mi ki ben parça değişimi kabul etmeyip sıfır cihaz veya cihazı yenisiyle değiştirme hakkım var mı ki?

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selam, c.tesi günü ana kart istemisler, ana kart daha fabrikadan yola çıkmamış, tabiki değişim hakkınız var servisi yada genel merkezi arayıp servisin ilgilendiğini ama cihazın olmadığını, cihazın yazılım almama nedeni ile değişim isteyebilir yada cihaz için onarımı bir şartla isterim garanti uzatarsaniz diye gibi tekliflerde bulunabilirsiniz. Garanti uzatma vestele bildirebileceginiz durumdur servis o konuda birşey yapamaz

samsunadami Çevrimdışı

samsunadami 

` ϻєsuт
Yeni Üye
9 Eyl 2019
33
31
F fikoloji aleykümselam bilgilendirmen için teşekkür ederim öncelikle yarın cihaz gelecek geldikten sonra senin dediğin 5.28.40 sürümü diye yeni bir yazılım çıktı dedin ya onu yüklemeye çalışacam olursa olur düzelir artık düzelmezse de yeni TV ile değiş edilmesini talep edicem ama öncelikle senin dediğin yeni yazılım güncelleme yapicam bakalım ben yükleyebilecek miyim bende hata verecek mi? Hem bu TV yazılım yükleme kabul etmeme sorunu da nasıl bir sorun ki komple şase anakart değişimi yapıyorlar madem anakarti değiştircen komple 0 cihaz ver dimi daha iyi

Ben sizin dediğiniz sürümü yüklersem düzelir mi sizce birde bu teknik servis benim TV nin içini açmamislardir değil mi yani TV yi açmadan anlamışlardır daha sorunun parça kaynaklı olduğunu

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji aleykümselam bilgilendirmen için teşekkür ederim öncelikle yarın cihaz gelecek geldikten sonra senin dediğin 5.28.40 sürümü diye yeni bir yazılım çıktı dedin ya onu yüklemeye çalışacam olursa olur düzelir artık düzelmezse de yeni TV ile değiş edilmesini talep edicem ama öncelikle senin dediğin yeni yazılım güncelleme yapicam bakalım ben yükleyebilecek miyim bende hata verecek mi? Hem bu TV yazılım yükleme kabul etmeme sorunu da nasıl bir sorun ki komple şase anakart değişimi yapıyorlar madem anakarti değiştircen komple 0 cihaz ver dimi daha iyi

Ben sizin dediğiniz sürümü yüklersem düzelir mi sizce birde bu teknik servis benim TV nin içini açmamislardir değil mi yani TV yi açmadan anlamışlardır daha sorunun parça kaynaklı olduğunu
Tabiki henüz TV açılmamıştır. Yazılım almıyorsa ana kart sorunlu olabilir. Deneyebilirsin ama senin aleyhinde sonuç gelmemesi için bence kurcalama. Şu anda bile hakların var haksız duruma düşme, sen ara 08502224123 numarasını talepte bulun, TV yi serviste beklet

samsunadami Çevrimdışı

samsunadami 

` ϻєsuт
Yeni Üye
9 Eyl 2019
33
31
F fikoloji bugün gün içerisinde çözüm merkezinden benim şikayetle ilgilinen kişi aradı gerçi her gün arıyordu da bugün de aradı değişim talebinizi üstlerimize söyleyerek kabul ettirdik değişim talebiniz onaylandı dedi fakat 50UD8100 şu anda elimizde yok sizlere 50UD8200 gönderebiliriz dedi bende dedim benim TV nin özelliklerinden daha az özellikte bir TV olmasında üst özellikli hangi model gönderirseniz gönderin dedim. O da ben size uygun TV seçip göndermeden önce şunu marka modeli göndericem diye tekrardan sizi aricam bilgi vercem dedi haber bekliyorum şimdi bakalım hangi Vestel Marka modelin TV sini gönderecek 50UD8100 50UD8200 veya başka modeli mi bilmiyorum peki bu iki TV arasındaki özellikleri felan aynı değil mi gerçi ben Vestel in internet sitesinden TV karşılaştırması yaptım sanki 50UD8100 biraz daha iyi gibi geldi özellikleri yine de sana da sorayım dedim bi ? Bu arada bu TV nin değişim sürecinde seninde çok yardımın oldu bilgi verdiğin için çok teşekkür ediyorum ?

samsunadami Çevrimdışı

samsunadami 

` ϻєsuт
Yeni Üye
9 Eyl 2019
33
31
F fikoloji şuan da yeni 0 cihaz geldi teknik servis kurdu gitti 50UU8100 aynı model cihaz getirdiler. Ben seri no versem panel bilgilerine bakabilir misin müsait zamanda
BU ARADA BU ZAMANA KADAR BANA ÇOK YARDIMCI OLDUN NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR ?

Geri
Üst Alt